Audi Q3 Sportback > Q3 > Audi Sverige
The new Audi Q3 Sportback
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,8–6,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 199–149 g/km

En sportig SUV i kompakt format.
Helt nya Audi Q3 Sportback.

Nu bryter vi helt ny mark med en helt ny bil. Låt oss presentera Audi Q3 Sportback: en sportig SUV i kompakt format som passar såväl stadsliv som offroad. Den är stark, den är smart och den är snygg. Välkommen att uppleva vad vi vågar kalla en fulländad modell.

En digital kupé

I Audi Q3 Sportback kan du uppleva den senaste infotainmentgenerationen. I utrustningen ingår en digital instrumentpanel på 10,25 tum. Du kan också välja till Audi virtual cockpit plus. HD-displayen på 12,3 tum visar då knivskarpa animationer samtidigt som den förser dig med relevant information om bilen. Tillvalet MMI-infotainmentsystem, i toppversionen MMI Navigation plus med MMI touch, styrs från en 10,1-tums display i mittkonsolen. Givetvis kan du även ansluta din smartphone till bilen, och med Audi Connect² kan du utnyttja ännu fler digitala tjänster.

Kupé Audi Q3 Sportback
Mer om Bang & Olufsen

Konstant körglädje

För att kunna erbjuda dig största möjliga körglädje har vi utrustat Audi Q3 Sportback med teknik som ger avsevärt bättre känsla och dynamik på vägarna. Sportupphängningen ger ett unikt väggrepp, medan den progressiva styrningen ger direkt styrrespons, exempelvis på slingriga landsvägar och vid vändningar. Kördynamiksystemet Audi drive select gör att du kan välja mellan sex lägen som påverkar bilens karaktär på olika sätt. Systemet påverkar även styrhjälpen och de elektriskt justerbara stötdämparna.

Audi Q3 Sportback
Mer om Audi förarassistanssystem

Även som laddhybrid

Uppgradera till en laddbar Audi med sportig körupplevelse med lägre klimatpåverkan. Välj en laddbar Audi med en stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass. För dig som kör kortare sträckor upp till 49 kilometer finns möjlighet till en helt elektrisk körupplevelse. Med en Audi laddhybrid har du förutsättningar för en flexibel körupplevelse med låga CO₂-utsläpp och lägre bränslekostnader.

Läs mer om Q3 Sportback TFSI e
360° panoramavy

Design efter egen smak

Tack vare våra utrustningsserier kan du utforma interiören i din Q3 Sportback precis som du själv vill. Du kan till exempel välja de tillvalsalternativ som visas på bilden som innehåller sportsäten fram, paket för flerfärgad kontur- och miljöbelysning samt dekorinlägg av hög kvalitet. Tillvalet S line för interiören innefattar sportsäten med S-emblem, en läderratt med tre ekrar, multifunktion plus och ratthandtag, en växelspaksknopp i perforerat läder samt pedaler och fotstöd i rostfritt stål.

Interiör Audi Q3 Sportback

Funktionell som få

Interiören i Audi Q3 Sportback kan varieras på flera sätt. Baksätet har exempelvis plats för tre personer och kan flyttas 130 millimeter i längsgående riktning, och det tredelade ryggstödet kan lutas i sju olika lägen. Bagageutrymmets volym mäter från 530 till hela 1 400 liter. Som tillval erbjuder vi en eldriven baklucka som öppnas bekvämt med foten, vilket är extra tacksamt när du till exempel bär på packning och händerna är upptagna.

Baklucka Audi Q3 Sportback
Mer om Audi Originaltillbehör

Smart och säker belysning

I standardutrustningen hos Audi Q3 Sportback ingår strålkastare med LED-teknik. Dessa säkerställer belysning med dagsljuskvalitet omedelbart efter tändning. Alternativt kan du välja Matrix LED-strålkastare med dynamiska blinkers. Matrix LED-tekniken kombinerar ett kamerasystem med LED-ljuskällor och exakt optik. Tack vare detta kan systemet selektivt skärma av mötande fordon, samtidigt som resten av vägen förblir helt upplyst. Dynamiska blinkers ger också ett stort igenkänningsvärde.

Belysning Audi Q3 Sportback
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_191005.jpg
1920x1080-AQ3_191005.jpg
  • Audi Q3 Sportback är en helt ny bil i vårt sortiment och erbjuder en sportig kupésilhuett.

  • Det svarta rutnätet i grillen har en unik design som betonar den sportiga fronten.

  • De kraftfulla motorerna med TDI- eller TFSI-teknik garanterar körglädje.

  • Den låga taklinjen fortsätter i de lutande D-stolparna och slutar i en takkantsspoiler.

  • Audi originaltillbehör innehåller ett brett utbud, som exempelvis takräcke och takbox.

  • Flerfärgad kontur- och miljöbelysning finns som tillval.

  • Upplev en digital värld i toppklass i Q3 Sportback.

  • De femton högtalarna i Bang & Olufsen Premium Sound System finns som tillval och ger dig en musikupplevelse utöver det vanliga.

  • Audi Q3 Sportback har flera smarta förarassistanssystem som stöttar dig i vardagen.

1
För information om kompatibla mobiltelefoner, besök audi-intelligence.com/bluetooth/prod eller kontakta din Audi-återförsäljare.
2
För mer information om Audi connect, besök audi.se/connect eller kontakta din Audi-partner.
3
Observera att assistanssystem ger stöd åt föraren under körning endast inom respektive systems begränsningar. Ansvaret och den uppmärksamhet som krävs för körningen ligger alltid hos föraren.