Q2 > Q2 > Audi Sweden

Kraftfull och imponerande.
Audi Q2.

Vare sig det gäller äventyr borta från allfarvägarna eller vardagsliv i storstaden är Audi Q2 riktigt allsidig. Ungdomligt formgiven och med massor av teknik ombord kombinerar den framåtblickande design, stor körglädje och hög funktionalitet. Den kompakta SUV:ens uppkoppling, infotainment och assistanssystem baseras på lyxklassutrustning.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • De kilformade strålkastarna i Audi Q2 finns tillgängliga som LED-strålkastare med dynamiska blinkers bak som tillval.

  • Särskilt slående på Audi Q2: den högt placerade singleframe-grillen och de väl tilltagna luftintagen.

  • Motorhuven är tredimensionellt präglad och den åttkantiga singleframe-grillen är högt placerad. Den ger fronten på Audi Q2 en tydlig SUV-look.

  • Vare sig det gäller äventyr borta från allfarvägarna eller vardagsliv i storstaden är Audi Q2 riktigt allsidig.

  • Bakljusen på Audi Q2 ser tvådimenisionella ut snarare än platta och ger uttryck för ett nytt designspråk för Audi.

  • Som alternativ till de lättavlästa analoga instrumenten finns helt digitala Audi virtual cockpit som tillval.

  • De många utrustningspaketen ger massvis med utrymme för att personanpassa sätesklädsel och dekorativa detaljer i din Audi Q2.

  • För ett väl valt uttalande: valet av quattro-drivning kan även odödliggöras på Audi Q2 med motsvarande markeringar på tröskelplåtarna.

  • Med hög instegsnivå, god sikt och stort bagageutrymme på 355 till 1 050 liter är Audi Q2 en typisk kompakt-SUV.

Dynamisk körglädje

Det progressiva styrsystemet som standard säkerställer direkt och dynamisk väghållning. Vid önskemål säkerställer quattro-drivningen, kördynamiksystemet Audi drive select och den adaptiva stötdämpningsregleringen ökad körglädje.

dynamic

Robust look

Audi Q2 spänner musklerna vid första anblicken: med breda skuldror och kantiga linjer är den full av energi och självförtroende. Det låga taket och den höga fönsterlinjen påminner om en coupé och ger livsstilsatleten ett imponerande utseende. Särskilt slående: de kilformade strålkastarna, den högt placerade singleframe-grillen och de väl tilltagna luftintagen. Den långa takspoilern och en diffusor i underredesskyddet understryker bakdelens sportiga look.

Exterior-Design
Licht

Progressiv: belysningen

Audi Q2 är utrustad med halogenstrålkastare som standard. Tillvalet LED-strålkastare, inklusive dynamiska blinkers bak, ger exakt upplysning av vägen på ett sätt som liknar dagsljus. Samtidigt ger de ökad säkerhet och mindre energiförbrukning. De har även längre livslängd.

Bygg din Audi Q2

Funktionellt: interiören

Interiören i Audi Q2, som fortsätter den smäckra, kantiga formgivningen på utsidan, har plats för fem personer. De fyra dörrarna har stor öppningsvinkel och gör det lätt att stiga in med tillräcklig sikt. Sätespositionen för dig och framsätespassageraren är däremot sportig och uppfyller exteriörens förväntningar.

interior

Stor variation: reglagekoncept och infotainment

Audi Q2 är utrustad med 5,8-tums MMI-skärm som standard. Om du beställer MMI navigation plus med MMI touch får du även en pekskärm bland reglagen i mitten av instrumentbrädan. Systemet kan även bekvämt användas med den naturliga språkstyrningen och den integrerade MMI-sökningen. Som alternativ till de vanliga analoga instrumenten kan alla displayer visas knivskarpa och rikt detaljerade i helt digitala Audi virtual cockpit. Ännu en exklusiv funktion: vindruteprojektion finns också tillgängligt på begäran. Den projicerar data som är relevanta för föraren i form av färggrafik och siffror på en glasskiva direkt i ditt synfält och ger ännu bättre överblick.

operating concept and infotainment
driver assistance systems

Var på den säkra sidan

Audi Q2 har omfattande förarassistanssystem, inklusive Audi pre sense front som standard. Detta system inkluderar funktioner som upptäcker kritiska situationer med andra fordon eller fotgängare som korsar vägen framför bilen och inleder vid behov full inbromsning – vid låga hastigheter till stillastående. Dessutom finns adaptiv farthållare med stop & go-funktion, kökörningsassistent, Audi side assist filbytesassistent, Audi active lane assist avåkningsvarnare, vägmärkesigenkänning samt parkeringsassistenten och assistent för trafik på sidorna baktill.

Bygg din Audi Q2

Alltid uppdaterad

Med MMI navigation, den näst högsta nivån av infotainmentprogrammet, går det redan att surfa och spela upp strömmade medier med sin mobila enhet, tack vare en inbyggd Wi-Fi-hotspot i LTE/UMTS-modulen. Den fasta dataavgift som krävs för detta inkluderas tack vare det inbyggda SIM-kortet som är fast installerat i bilen. Mobiltelefoner med iOS- och Android-operativsystem är integrerade via Audi smartphone-gränssnittet.

connectivity

Häftigare look

Den polygona formgivningen lägger till nya fasetter till Audis formgivningsspråk. Motorhuven är tredimensionellt präglad och den åttkantiga singleframe-grillen är högt placerad. Den ger fronten på Audi Q2 en tydlig SUV-look.

Q2