RS 3 Sedan > A3 > Audi Sverige
Frontseitenansicht RS 3 Limousine

RS 3 Sedan

Garanterad körglädje.

Audi RS 3 Sedan.

Att RS 3 Sedan är en sportbil råder det inget tvivel om när man kollar på siffrorna. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på 4,1 sekunder och med en möjlig topphastighet på 280 km/h garanteras du en unik körglädje. Vi har dessutom utrustat den med teknik som förbättrar din körupplevelse avsevärt, såsom quattro® fyrhjulsdrift och den 7-växlade direktväxellådan S-tronic.
Välkommen in och upplev toppversionen av klassiska Audi A3.

Imponerande siffror

Effekt

294 (400)

kW (hk)

Acceleration

4,1

sekunder

från 0 till 100 km/h

Topphastighet (tillval)

280

km/h

En sportigare bil

Att RS 3 Sedan präglas av sport märks inte minst på siffrorna. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 4,1 sekunder, topphastighet på 250 km/h och möjlig topphastighet på 280 km/h garanteras du en körupplevelse utöver det vanliga. Tack vare den femcylindriga raka 2,5-litersmotorn 2.5 TFSI har RS 3 Sedan högsta möjliga körprestanda. Vi har dessutom utrustat denna sportbil med teknik som förbättrar din körupplevelse avsevärt, såsom quattro-fyrhjulsdriftsystem och den 7-växlade direktväxellådan S-tronic. Du kan även växla manuellt med växelpaddlarna på ratten.

Allt under kontroll

För sportiga modeller som RS 3 Sedan är hög kördynamik något av det viktigaste. Därför har vi försett den med ett flertal funktioner för att stabilisera körningen. Vridmomentsregleringen i vårt standardinstallerade quattro-fyrhjulsdriftsystem bromsar de inre hjulen en aning när du kör snabbt i kurvor, vilket ökar drivmomentet hos de yttre hjulen. Vidare justerar den progressiva styrningen alltid kraftöverföringen exakt efter styrvinkeln, vilket gör att det krävs mindre kraft för att styra bilen när du till exempel parkerar.

Ta full kontroll

Med multifunktionsratten har du inte bara din Audi RS 3 Sedan under full kontroll – du kan även styra tillvalet Audi virtual cockpit rakt framför dig. Med tillvalet MMI navigation plus med MMI touch har du ytterligare ett manöverinstrument vars funktioner kommer att berika och förenkla din körupplevelse.

Se – och bli sedd

Med tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare lyser du upp omgivningen exakt och lika starkt som om det vore mitt på dagen. Ett styrdon tänder och släcker enskilda dioder som gör att du inte längre behöver växla fram och tillbaka mellan hel- och halvljus när det är mörkt.

Ett steg före

Distinkta linjer, dynamiska bakljus, kraftiga utloppsrör - medtrafikanterna kommer att lägga märke till detta imponerande utseende.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • RS-sportsätena med integrerat nackstöd garanterar en säker position.

  • RS 3 Sedan kommer garanterat att imponera på dig.

  • RS 3 Sedan hör egentligen hemma på racingbanan.

  • RS 3 Sedan har ett minst sagt sportigt yttre.

  • Luftintagen på sidorna ger fronten en sportig karaktär.

  • RS-avgassystemet garanterar gåshud.

  • Den här platsen kan bli din.

  • Audi virtual cockpit med högupplöst display finns tillgängligt som tillval.

  • Tillvalet Audi phone box ansluter din smartphone till Audi RS 3 Sedan via Bluetooth.

  • Tillvalet Bang & Olufsen Sound System tar ljudupplevelsen i Audi RS 3 Sedan till en helt ny nivå.