A3 Sedan > A3 > Audi Sverige

Återhållsam charm.
Audi A3 Sedan.

Audi A3 Sedan kombinerar en sportig coupékänsla med det praktiska och rymliga som man kräver av en klassisk sedan. Den låga, långa taklinjen tillsammans med de utpräglade hjulhusen ger bilen en självsäker och lite kraftfull karaktär. Att A3 Sedan har mängder av tekniska finesser och assistanssystem gör den dessutom både smart och säker.

Progressiv belysning

Med tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare lyser du upp vägen brett och jämnt – natt blir i princip till dag. Systemet identifierar mötande och framförvarande fordon och släcker vissa ljusdioder så att övriga trafikanter inte störs. Områdena mellan och bredvid fordonen fortsätter däremot att vara helt upplysta. Anpassningsbara strålkastare ger inte bara bättre belysning av vägen, utan säkerställer också högre säkerhet och komfort.

Balanserad sportighet

Audi A3 Sedans chassi har en sportighet som imponerar. Med tillvalet sportchassi blir karossen dessutom 15 millimeter lägre och med S line sportchassi hela 25 millimeter lägre. Den elektromekaniska servostyrningen arbetar mjukt och effektivt i alla lägen. Alla motorer har smidiga köregenskaper kombinerat med hög effektivitet.

Bekväm och smart

En av höjdpunkterna i A3 Sedans interiör är Audi virtual cockpit. De olika utrustningsserierna gör det dessutom möjligt att anpassa bilen individuellt. Utöver basutrustningen finns till exempel S line-paketet för ett lite mer dynamiskt utseende.

Reglage och infotainment

För att hålla all relevant information synlig medan du kör finns tillvalet Audi virtual cockpit. Den digitala skärmen med högupplöst 12,3-tumsdisplay ger dig helt enkelt betydligt bättre överblick. Ett brett utbud av smart teknik finns också tillgängligt som tillval – däribland infotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch och röststyrning.

Bättre säkerhet

Med ett omfattande utbud av förarassistanssystem blir körning på landsvägar och i städer ännu säkrare med Audi A3 Sedan: trendsättande system som tillvalet bilköassistent, som arbetar tillsammans med Audi adaptiv farthållare och integrerad farthållare, ger ännu mer komfort. Andra assistanssystem som finns som tillval är exempelvis parkeringshjälp plus och kamerabaserad vägmärkesassistent.

Bygg din egen A3 Sedan

Kompakt komfort

A3 Sedan har en ljus och rymlig kupé med sportig finess. Bagageutrymmet på hela 425 liter kan utvidgas ytterligare genom att ryggstöden fälls ner. Dragkroken (tillval) kan fällas ut och låsas upp med ett enkelt knapptryck, vilket gör A3 Sedan till en praktisk och rolig partner i alla sammanhang.

A3 Sedan 2019
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
 • Audi A3 Sedan kommer med flera olika utrustningsserier – oavsett vilken du väljer kommer din A3 att bli en riktigt speciell körupplevelse.

 • Återhållsam charm: med en längd på 4,24 meter och en hjulbas på 2,60 meter är A3 Sedan sportig och elegant på samma gång.

 • Audi A3 Sedans kupé har en mycket behaglig ljudnivå, som förbättras ytterligare av den ljudisolerande vindrutan.

 • A3 Sedan är försedd med avancerade bakljus med unik ljusdesign. Dessutom har LED- och Audi Matrix LED-strålkastarna dynamiska blinkers som är integrerade i LED-bakljusen.

 • Oavsett vilken utrustningsserie du väljer har den säregna detaljer som syns både fram- och bakifrån. Dessutom har samtliga serier kromade avgasrörsskydd.

 • För mer flexibilitet: delat baksäte i förhållandet 40:20:40 finns som tillval.

 • Interiören präglas av den kvalitet som är typisk för Audi.

 • Centralt på mittkonsolen: den runda vrid-/tryckknappen och dess ring som i kombination med tillvalet MMI touch lyser upp i vitt. Ovansidan är dessutom en beröringskänslig styrplatta.

 • En annan smart detalj är det innovativa manöver- och indikeringskonceptet (tillval) i digitala Audi virtual cockpit.

 • Audi phone box i mittarmstödet ansluter trådlöst en kompatibel mobiltelefon till bilens antenn via närfältskoppling och gör så att mobilen kan laddas induktivt.

 • Den avancerade HiFi-lösningen: tillvalet Bang & Olufsen-ljudsystem.