Audi charging hub > Laddning > Audi Sverige
Audi charging hub

Audi charging hub

Audi charging hub-stationerna i Nürnberg, Berlin och Zürich

Charging station in Nürnberg: Audi charging hub

Audi Premium – laddning och komfort

För laddning i städer erbjuder Audi möjlighet att ladda din elbil på Audi charging hub-stationerna i Nürnberg, Berlin och Zürich. Laddningen i Nürnberg är en riktig upplevelse tack vare Audi Lounge med sin avslappnande atmosfär. Audi använder återvunna litiumjonbatterier för Audi charging som ett buffertlager för likström. Så att du alltid kan ladda snabbt. Och komfortabelt.

Så laddar du på en Audi charging hub

Ankomst

1.

När du har låst upp laddstationen och autentiserat dig startar laddningen. Medan du väntar kan du då gå in i Audi Lounge. Audi-förare kan boka plats i förväg.

Din tid

2.

I Audi Lounge har du tid över till dig själv. Du kan köpa och njuta av goda snacks och drycker. Eller varför inte passa på att arbeta i den lugna miljön?

Fortsätt resan

3.

Laddningstiden på HPC-snabbladdningsstationerna, med en laddningseffekt på max 320 kW, varierar beroende på bilmodell. Du kan när som helst se laddningsförloppet för din bil via den centrala instrumentpanelen eller myAudi-appen. Fortsätt resan pigg och utvilad.

Mann hält Smartphone in der Hand

Exklusivt för Audi-förare

Som Audi-föraren har du tillgång till alla fördelar med Audi charging hub. Använd POI-sökningen för att hitta ditt utvalda Audi charging hub i myAudi-appen och boka en gratis plats på en laddstation i förväg. Då kan du vara säker på att laddplatsen är ledig när du kommer fram.