Audi approved-plus garanti > Approved :plus – bättre än begagnad > Audi Sverige
:plus garanti

Audi Approved :plus garanti

Inkörd, kontrollerad och garanterad.

Din Audi Approved återförsäljare erbjuder dig förutom tidigare ägda Audibilar också en lång rad tjänster. Det här gör att du alltid kan vara säker på att få en bil som uppfyller mycket högt ställda krav och som du kan ha glädje av länge.

Approved :plus garanti

110 anledningar att välja Audi Approved :plus

För dig som vill köpa en nästan ny Audi. Garantin har många fördelar som ger dig en bra start på ett problemfritt bilägande. Din Audi är kontrollerad in i minsta detalj av våra egna servicetekniker enligt en checklista på över 110 punkter. Dessutom omfattande garanti under 1 år, möjlighet till förmånlig finansiering och konkurrenskraftigt serviceavtal.

Audi Approved finns tillgängligt för en Audi som är högst åtta år gammal och har gått maximalt 15.000 mil. Läs mer om vad som gäller beroende på bilens ålder och miltal nedan.

En bil som är så gott som ny, på alla tänkbara sätt.

Omfattande garantier

Att köpa en Audi är alltid tryggt. Det gäller oavsett om bilen är ny eller inte och köpet kommer alltid med omfattande garantier. Det skiljer sig dock lite beroende på hur ny bilen är och hur långt den har gått.

Vad innebär

Begagnade bilar, upp till fem år eller 100.000 kilometer

 • Omfattande garanti på interiör och exteriör
  Din bil är byggd för att tåla visst slitage och därför lämnas garanti på vissa delar av interiören och exteriören, till exempel sätesklädsel och trösklar. Om du upptäcker något missljud från interören, exempelvis ett gnissel eller knak, så går det också under garantin.
 • Omfattande garanti på avgassystem
  Garanti lämnas på vissa delar av avgassystemet, till exempel katalysator och dieselpartikelfilter.
 • Detta täcks inte av garantin
  Fel som uppkommit på grund av att fordonets konstruktion förändrats med delar som inte är godkända av tillverkaren, exempelvis genom chiptrimning. Komponenter som bedöms vara slitdelar, exempelvis kopplingslameller, bromsskivor och bromsbelägg, och som ska bytas med anginva serviceintervall.
 • Om bilen körts mer än 100.000 kilometer
  När bilen passerat en körsträcka om 100.000 kilometer gäller garantin nedan Begagnade bilar, 6 till 8 år eller 150.000 kilometer.
Ladda ner villkor 0-5 år
Vad innebär

Begagnade bilar,
6 till 8 år eller
150.000 kilometer

 • Omfattande garanti på motor och växellåda
  Det är viktigt för oss att din bil fungerar som den ska. Därför går fel på viktiga motordelar, växellådskomponenter och bränslepump, alla på garanti. Här kan du läsa mer exakt vad som omfattas av garantin.
 • Garanti på luftkonditionering
  Vi ger en omfattande garanti på bilens luftkonditioneringssystem, inklusive kondensator, kompressor, fläkt och förångare.
 • Detta täcks inte av garantin
  Om du på något sätt modifierat bilens motorprestanda, exempelvis genom chipstrimning eller annan trimning gäller inga garantier. Samma sak gäller med om bilens fjädring modifierats, så kallad chassitrimning. Bilen får inte ha använts i som kommersiellt fordon, till exempel som taxi eller körskolefordon.
Ladda ner villkor 6-8 år
Privatleasing begagnat modeller

Privatleasing begagnat

Privatleasa en nästan ny Audi