Dataanslutning

Dataanslutning

Hur fungerar dataanslutningen till Cubic?

För de flesta Audi connect-tjänster ingår dataanslutning från fabrik. Separat dataanslutning krävs endast för användning med Wi-Fi-hotspot¹, där upp till 8 enheter kan använda internet i bilen. Wi-Fi-hotspot¹, mediastreaming online³, onlineradio¹ och hybridradio¹ och andra tjänster erbjuds via en Audi-smartphone-app. ​


1
Kräver en betald dataplan från en Audi Partner.
2
Motorn kan inte startas utan bilnyckel.
3
Tjänsten kräver betald datavolym via en Audi Partner. Tillgängligheten till Mediastreaming online är landsspecifik. För att kunna använda tjänsten behöver du ett konto hos en mediastreamingtjänst, vilket kan medföra extra kostnader. För att vi ska kunna erbjuda dig tjänsten Mediastreaming online inklusive alla dess funktioner, kan det vara nödvändigt för oss att lagra information (vanligtvis uppdateringar) om ditt fordon.
4
Kontakta din Audi Partner för att kontrollera tillgänglighet. Apples och andra relaterade logotyper är varumärkesskyddade av Apple Inc. Apple Music är en del av tillvalsutrustningen Audi connect Navigation & Infotainment. Tillgängligheten för Apple Music är marknadsspecifik. Ett abonnemang och ett konto på Apple Music krävs för att kunna använda tjänsten. Ytterligare kostnader kan därför tillkomma. Apple Music förbehåller sig rätten att avsluta tjänsten när som helst. För mer information, var god kontakta din Audi Partner.
5
Kontakta en Audi Partner eller besök www.audi.com/bluetooth för information om kompatibla mobiltelefoner.