Audi RS 6 Avant > A6 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 290–278 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,7–12,2 l/100 km

Effekt

600

hk

(441 kW)

Acceleration (0–100 km/h)

3,6

sekunder

Vridmoment

800

Nm

sidovy av Audi RS 6 Avant

Resan är målet

Oavsett om målet är ett möte eller en familjeaktivitet gör Audi RS 6 Avant resan till ren glädje.

RS 6 Avant

1 314 800 SEK*

Förbrukning, blandad körning{*} 12,3 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning{*}: 280 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Sport x Avant

Sedan generationer har RS 6 Avant fascinerat med kombinationen av högpresterande sportbil, kompromisslös design och stor användbarhet i vardagen. Den adaptiva RS-luftfjädringen hos Audi RS 6 Avant möjliggör en topphastighet på upp till 305 km/h.

Audi RS 6 Avant engine

Brutalt kraftpaket. Audi RS 6 Avant är utrustad med en 4,0-liters V8 TFSI-motor med dubbelturbo. Kraften förstärks ytterligare av den permanenta quattro® fyrhjulsdriften med valbart dynamic-paket.

RS som i RS 6

Med sina många RS-specifika element utstrålar Audi RS 6 Avant av självförtroende. Bakpartiet är djärvt med RS-stötfångare, integrerad RS-diffusorinsats och dynamisk takkantsspoiler. Den breda karossen med markerade hjulhus fram och bak, den ramlösa Singleframe-grillen, RS-stötfångaren och de stora luftintagen på sidorna drar blickarna till den imponerande fronten.

Audi RS 6 Avant side rear view with model on the side

Genomgående sportig

RS-sportsätena ger ordentligt med stöd och finns med rombmönster eller perforerade med bikakemönster och sätesventilation (tillval). Den slimmade, tredimensionella instrumentpanelen ger dig en utmärkt överblick över de informationsskärmar som dessutom är vinklade mot föraren. De svarta panelerna med inlägg i aluminium och antracit samt de två RS-designpaketen i rött eller grått (tillval) bidrar alla till att den imponerande designen känns ännu sportigare.

Audi RS 6 Avant interior view with model

Audi Application Store i din Audi

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Personlig och inspirerande

Med Tema-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Smartphone view with a FoD display

Functions on demand. Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Via myAudi-app kan ytterligare funktioner läggas till när som helst, intuitivt och snabbt.

Bilden visar Audi Q6 e-tron.

Mer utrymme

Med baksätena nedfällda har Audi RS 6 Avant 1 680 liters bagageutrymme, vilket ger dig gott om plats oavsett aktivitet. För enklare lastning är det möjligt att manövrera bakluckan med en lätt fotrörelse.

Trunk of the Audi RS 6 Avant

Audi Exclusive

Gör din nya Audi RS 6 Avant än mer unik och upplev möjligheterna med Audi exklusiv. För att få en än mer interaktiv upplevelse – klicka på 3D-knappen och se ändringarna i 3D-vy.

Audi RS 6 Avant

Förbrukning, blandad körning*: 12,7–12,2 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning*: 290–278 g/km

Baskulör interiört - ändra
Sekundärkulör interiört - ändra
Kontrastsömmar - ändra
Exteriörlack - ändra