A4 Avant > A4 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 184–140 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,1–5,4 l/100 km

Audi A4 Avant bakifrån

Mångsidig, digital och högklassig

Sportiga Audi A4 Avant talar sitt tydliga språk. Uttrycksfull inifrån och ut kombinerar bilen stil med funktion på bästa sätt. Precis så som en Avant gör.

A4 Avant

533 500 SEK*

Förbrukning, blandad körning* 5,4 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning*: 142 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Sport i fokus

Audi A4 Avant imponerar framtill med sin breda Singleframe-grill och sina uttrycksfullt breda luftintag, och baktill med sin utskjutna diffusor med integrerade trapetsformade avgasrör.

A4 Avant framifrån

Välj ditt alternativ. Du kan kombinera olika utrustningsserier och paket för både exteriör och interiör, inklusive tillvalet S line med finesser som sportfjädring, kylargrill och diffusor i matt titaniumsvart. Alla specifikt utformade för modellen.

Mer dynamisk. Competition edition plus.

Förstärk det sportiga intrycket hos Audi A4 Avant med competition edition plus. Stick ut med de svarta detaljerna i det svarta optikpaketet plus. Miljöbelysningspaket och LED-projektionen vid insteget ger bilen är extra stark karaktär.

Front view of the A4 Avant competition edition

Tydliga elegans. Matrix LED-strålkastare med dynamiska blinkersljus och RS-specifika mörka detaljer. Listen under kylargrillen och de högblanka luftintagen bidrar till en sportig karaktär.

Skräddarsydd drivlina

Manuell växellåda, sjuväxlad S tronic eller åttaväxlad tiptronic, framhjulsdrift eller quattro-fyrhjulsdrift - rätt kraftöverföring finns för varje motorversion. Vissa av motorvarianterna har mildhybridteknik, som kan minska bränsleförbrukningen genom energiåtervinning.

A4 Avant

Kraftfulla drivsystem. Ett brett utbud av TFSI- och TDI-motorer från 204 till 265 hk finns tillgängliga för Audi A4 Avant. Flera av dem är försedda med mildhybridteknik, vilken kan minska bränsleförbrukningen genom att energi återvinns under den dagliga körningen.

Elegant utifrån och in

Interiören hos Audi A4 Avant markerar på olika sätt bilens bredd, bland annat med detaljer som den löpande luftventilsraden som pryds av en kromdekorlist. Tillvalet sportsäten plus fram med S-emblem och rombmönster sätter stilen och ger dig utmärkt stöd. Välj en distinkt färg från Audi exclusive6 för att tillsätta ytterligare accenter i interiören, till exempel på mittkonsolen och genom kontrastsömmar på sätena och ratten.

Audi Application Store i din Audi

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Personlig och inspirerande

Med Tema-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Smartphone view with a FoD display

Functions on demand. Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Via myAudi-app kan ytterligare funktioner läggas till när som helst, intuitivt och snabbt.

Bilden visar Audi Q6 e-tron.

Skräddarsydda lösningar för dig

Extrautrustningen som erbjuds via Audi Originaltillbehör* gör vardagen ännu enklare. Ett exempel är bilbarnstolen Dualfix i-SIZE som kan användas från nyfödd bebis ända upp till ett barn på 105 cm. Stolen kan monteras framåt- eller bakåtvänt beroende på behov och rotera 360 grader vilket gör den enkel att komma i och ur.

Innenraum des A4 Avant mit Babysitz

Aktuella erbjudanden

A4 Avant erbjudande

Privaterbjudande Proline Edition

Audi A4 Avant 40 TDI 204 hk quattro S tronic

Pris från ca: 442 200 kr

Modellversion: Proline

Uppgradera till Proline advanced: + 8 000 kr, S line: + 26 500 kr

Bränsle: Diesel

Drivning: Automat, fyrhjulsdrift

Utrustad med bl.a.:

 • Mildhybridteknik
 • 17" aluminiumfälgar
 • Adaptiv farthållare
 • Sportsäten fram
 • MMI Navigation plus med MMI touch
 • LED-strålkastare


A4 Avant

Business Lease

från 5 595 kr/mån*

Du kan i tre enkla steg bygga och beställa ett urval av Audi A4 online.

A4 Avant

Business by Audi

A4 Avant 40 TDI 204 hk quattro S tronic

Pris från ca: 454 900 kr

Modellversion: Proline

Uppgradera till Proline advanced: + 7 300 kr, S line: + 24 100 kr

Förmånsvärde netto från: 4 007 kr/mån (gäller 2024)

Bränsle: Diesel

Drivning: Automat, fyrhjulsdrift

Utrustad med bl.a:

 • Mildhybridteknik
 • 17" aluminiumfälgar
 • Adaptiv farthållare
 • Sportsäten fram
 • MMI Navigation plus med MMI touch
 • LED-strålkastare

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din Audi Partner. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta Audi Partner så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.