Upplev e-tron i Åre > Upplev vintern med quattro® > Audi Sweden
Testdrive på Åre sjön
Audi Test Drive Åre 2019

Upplev Audi e-tron i Åre

Att köra e-tron är en upplevelse utöver det vanliga. Helt tyst, 100% elektrifierad, stor som en SUV och med quattro® som standard skiljer den sig ordentligt från andra bilar. Under vecka 8-10 har du chansen att få prova på den här tysta och spännande körupplevelsen med Audi Test Drive på Åresjöns isbanor.

Audi Test Drive

Audi Test Drive Åre med e-tron pågår vecka 8-10, måndag till lördag, med fem körpass per dag. Under en timme får du inte bara en presentation av det senaste inom Audis teknik, utan även en chans att prova det absolut hetaste och mest laddade från Audis bilflotta, nämligen helt nya Audi e-tron. Samtidigt som du får en försmak av framtiden så får du även ett smakprov på Audis kör- och säkerhetsträning – allt under ledning av Audicertifierade instruktörer. En bokad körning kostar bara 100 kr.

Active Life Foundation
Bokningsavgiften på 100 kr går oavkortat till stiftelsen Active Life Foundation som grundades i mars 1995 av Thomas Fogdö efter hans alpina olycka. ALF hjälper skadade idrottare tillbaka till ett aktivt liv och stödjer forskning om idrottsskador.

Förboka en provkörning under veckorna 8-10

Bokning och registrering på plats i Åre under veckorna 8-10 görs på Audi Test Drive Center, Berners Åre Bilverkstad, Årevägen 132.

Vill du testa Audi e-tron under VM-veckorna 6-7, så bokar du din provkörning på plats i Audi-receptionen vid påfarten till Åresjön (går ej att förboka).

Innan provkörning påbörjas kommer ett alkoholtest att genomföras och du behöver visa upp ett giltigt körkort. Tänk även på att ha på dig bekväma och körvänliga skor.

Audi Test Drive, måndag till lördag:

  • 09.00-10.00
  • 11.00-12.00
  • 13.00-14.00
  • 15.00-16.00*
  • 17.00-18.00

*onsdagar för engelsk talande gäster/fredagar Ladies Only

Upplev vintern med quattro®

Vintererbjudanden