Live Like A Pro > Audi i Åre > Audi Sverige

Live Like A Pro

Hur ser livet ut för en elitidrottare i landslaget? Ta chansen att träna som en elitidrottare tillsammans med det svenska skidlandslaget under två dagar i mars i Åre. Har du vad som krävs?

Live Like A Pro

Har du någonsin undrat hur det är att vara elitskidåkare? Hur livet ser ut där uppe på toppen – och i banan? Nu ger Audi dig den unika chansen att ta reda på svaret!

I samarbete med Frida Hansdotter och Sveriges Alpina Skidlandslag har vi skapat en av vinterns mäktigaste kampanjer: Live Like a Pro. Under två dagar, den 11-12 mars, får 10 lyckliga vinnare testa på att träna, äta och bli kittade som riktiga utförsåkare. Och som om inte det vore nog ges också möjligheten att uppleva Världscupen live på plats i Åre.

Anmäl dig själv eller en vän redan idag! Titta på filmen, klicka dig vidare till anmälan och fyll i uppgifterna i formuläret.

Anmälan till tävlingen är öppen t.o.m. den 5 februari 2021. De vinnande bidragen väljs därefter ut av en jury bestående av Audi Sverige och Svenska Alpina Skidförbundet och kommer kontaktas personligen senast den 12 februari, samt publiceras här på hemsidan kort därefter.

Lycka till, hoppas vi ses i Åre!