Audi i Åre > Audi Sverige

Välkommen till Åre

Audi är tillbaka på plats i Åre, naturligtvis har vi med oss våra elbilar och hybrider. Kom och provkör en Audi med quattro i sitt rätta element.

Välkommen till Åre.
Home of quattro®

Audi är tillbaka i Åre och under vintersäsongen 2021 kommer vi finnas på plats i hela byn; från pisten, till torget och som stolt sponsor på skidlandslagets dräkter under Alpina världscupen. För alla skidåkande gäster kommer Audi att erbjuda provkörning i Åre by och möjligheten att testa en Audi i sitt rätta element. På plats har du chans att uppleva en svårslagen elektrifiering i vintermiljö med Audis elbilar och hybrider.

rally i snö

Live Like A Pro

Har du någonsin undrat hur det är att vara elitskidåkare? Nu ger Audi dig den unika chansen att ta reda på om du har vad som krävs. Följ med två dagar i mars och träna tillsammans med det svenska skidlandslaget för en oförglömlig upplevelse. Svintung träningsvärk får du på köpet.

Läs mer och anmäl dig här

Ta en paus i backen – testa vår parkourkörning

Under sportlovsveckorna kan du komma till vår Parkourbana på Draklanda i Åre (nedanför VM8-liften), för att provköra en Audi e-tron under lite mer utmanande former. Upplev vad en modern quattro fyrhjulsdrift klarar av när du navigerar över uppbyggda hinder, och få en känsla för hur det är att köra en Audi e-tron utanför vanliga asfalterade vägar. Tidsbokningen öppnar inom kort, men du kan också komma på Drop In. Varmt välkommen!

Läs mer

Skiteam Sweden

Audi är en stolt sponsor till Ski Team Sweden och har stöttat landslaget både i backarna och på vägarna. Där har Audi haft en betydande roll med att hjälpa landslaget minska utsläppen på sina biltransporter genom att bland annat utbilda landslagspersonal i effektiv körning, för att kunna köra bil mer bränslesnålt.

Audi A6 Avant

Vintererbjudande

Vi vill att du ska ha de bästa förutsättningarna för att kunna möta den nya säsongen. Därför erbjuder vi alpinpaketet för 0 kr, och takbox till reducerat pris, inför vintermånaderna. Erbjudandet gäller för ett stort antal av våra mest omtyckta modeller.