Upplev vintern med quattro® > Audi Sverige

Upplev vintern med quattro®

Audi A6 – en säker och smart mildhybrid

I snart 40 år har quattro varit marknadens ledande fyrhjulsdrift och med över 30 assistanssystem som standard i våra bilar, är det ingen slump att vi välkomnar vintern med öppna armar. Känslan av att lekande lätt kunna navigera tryggt och säkert genom is, snö och slask gör den svenska vintern till en ännu härligare säsong. Audi A6 har dessutom elektrifierad mildhybridteknik som standard vilket sänker förbrukningen och höjer komforten.

Audi A6 Avant - smarta säkerhetssystem
Utvalda säkerhetssystem
Audi A6

Få alpinpaketet med din Audi A6

Nu ingår alpinpaketet när du beställer en ny A6 – en av våra mest populära modeller som finns i en version för alla behov.

I paketet ingår de populära tillvalen infällbar dragkrok och fjärrstyrd parkeringsvärmare.

Läs mer

Audi har quattro® – resten har bara fyrhjulsdrift

Att uppleva quattro förändrar allt. Efter det kommer du inte att vilja köra någonting annat. Anledningen är helt enkelt att vårt banbrytande system överför motorkraften till vägen på ett sätt som andra fyrhjulsdrifter inte klarar av. Spetsteknologin quattro erbjuder dynamik och säkerhet samtidigt som den ger bilen unika, exklusiva köregenskaper. En Audi med quattro kan dessutom ta sig fram enkelt och säkert där tvåhjulsdrivna bilar inte längre får något grepp – till exempel på hala eller oasfalterade vägbanor.

Mer om quattro®

Läs mer och bygg dig egen Audi A6