Audi i Åre > Audi Sverige

Välkommen till Åre

Under sportlovsveckorna 7-10 är vi på plats med Åres mest spännande event, Audi Parkour.

Välkommen till Åre.
Home of quattro®

Audi är tillbaka i Åre och under vintersäsongen 2022 kommer vi finnas på plats i hela byn; från pisten, till torget och som stolt sponsor på skidlandslagets dräkter under Alpina världscupen. För alla skidåkande gäster kommer Audi att erbjuda provkörning i Åre by och möjligheten att testa en Audi i sitt rätta element. På plats har du chans att uppleva en svårslagen elektrifiering i vintermiljö med Audis elbilar.

Ta en paus i backen – testa vår parkourbana

Under sportlovsveckorna 7-10 kan du komma till vår Parkourbana på Draklanda i Åre (nedanför VM8-liften), för att provköra Audi e-tron och Audi e-tron Sportback under lite mer utmanande former än vad du kanske är van vid. Upplev vad en modern quattro fyrhjulsdrift klarar av när du navigerar över uppbyggda hinder, och få en känsla för hur det är att köra en Audi e-tron utanför vanliga asfalterade vägar.

Vi kommer även att ha nya Q4 e-tron på plats för provkörning på allmän väg.

Läs mer

Live Like A Pro

Har du någonsin undrat hur det är att vara elitaktiv skidåkare i alpint? Tillsammans med Ski Team Sweden Alpine ger vi på Audi dig en unik möjlighet att ta reda på om du har vad som krävs. En upplevelse – och träningsvärk – de 10 vinnarna sent ska glömma.

Läs mer

Skiteam Sweden

Audi är en stolt sponsor till Ski Team Sweden och har stöttat landslaget både i backarna och på vägarna. Där har Audi haft en betydande roll med att hjälpa landslaget minska utsläppen på sina biltransporter genom att bland annat utbilda landslagspersonal i effektiv körning, för att kunna köra bil mer bränslesnålt.