• Q7 e-tron quattro
  Q7 e-tron quattro
  Pris: från 855 100 SEK Månadsbetalning 4 842 SEK (Bilförmån)

  Förbrukning, blandad körning: 1,9–1,8 l/100 km

  CO₂-utsläpp, blandad körning: 50–48 g/km

 • SQ7 TDI
  SQ7 TDI
  Pris: från 950 000 SEK Månadsbetalning 7 100 SEK (Bilförmån)

  Förbrukning, blandad körning: 7,6–7,2 l/100 km

  CO₂-utsläpp, blandad körning: 199–190 g/km

Upplevelser > Audi Sweden

Upplevelser

 • 320x160_DSC_3960.jpg
  Audi Driving Experience Åre

  Under Audi driving experience Åre får du uppleva spänningen och känslan av att hantera en kraftfull Audi runt en utmanande isbana. Vi håller till på Gulåviken nära Åre som har alla de rätta förutsättningarna. Under uppvärmningen kommer våra erfarna instruktörer lära dig allt du behöver om hur du lugnt och säkert bemästrar de speciella utmaningarna du kommer att ställas inför på den slingriga isbanan: långa svepande sträckor följda av skarpare kurvor. Känn den rena oförfalskade glädjen av att klara en perfekt runda på den en kilometer långa banan – ladda om och gör dig startklar för ett nytt varv.

  Audi driving experience Åre går av stapeln vecka 5 och 6, 2018.

  Läs mer och anmäl dig här
Sportlov i Åre Under sportlovsveckorna 7-11 har du möjlighet att uppleva Audi Test Drive (1,5 tim iskörning på Åresjön) och Q Test Drive (1,5 tim terrängkörning i Q-modeller).
 • AUDI-Driving Experience--14.jpg
  Audi Test Drive Åre

  För tjugonde året i rad bjuder Audi på en alltid lika efterfrågad möjlighet att provköra kraftfulla Audibilar på Åresjöns is. Under en och en halv timme får du inte bara en presentation av det senaste inom Audis teknik, utan även chans att prova nya Audi A5 Coupé 2.0 TFSI quattro Sport (252hk) på utmanande isbanor.

  Du får helt enkelt ett smakprov på Audis kör- och säkerhetsträning, allt under ledning av Audicertifierade instruktörer.

  Bokningsavgiften är 100 kr och går oavkortat till Active Life Foundation. Audi Test Drive Åre pågår under sportlovsveckorna 7-11, måndag till lördag, med sex olika körpass per dag.

 • ADE 3200x1800.jpg
  Audi Q Test Drive

  Ta chansen att stifta närmare bekantskap med Q-modellernas fenomenala framkomlighet. I vinter kommer vi erbjuda spännande provkörningar med Q2, Q5 och Q7, både på vanlig väg och i terrängbana, där du utmanas att köra över vår trävipp-bräda och att ta dig igenom tuff terräng med bland annat kraftiga sidolutningar, och i bästa fall även djupsnö!

  Provkörningen tar cirka en och en halv timme och ger dig möjlighet att köra något utöver det vanliga. Detta är en otroligt uppskattad körupplevelse. ”Tar man sig verkligen fram här”, som deltagarna brukar säga. ”Jajamen, välkommen att prova själv”, säger vi!

  Vi kör fyra olika körpass per dag, måndag till lördag veckorna 7-10, och en bokad körning kostar endast 100 kr.

Bokningsinformation Audi Test Drive och Q Test Drive
Map ARE.jpg
Bokning och registrering på plats i Åre under veckorna 7-10 görs på Audi Test Drive Center, Berners Åre Bilverkstad, Årevägen 132.

Innan provkörning påbörjas kommer ett alkoholtest att genomföras och du behöver visa upp ett giltigt körkort. Tänk även på att ha på dig bekväma och körvänliga skor.

Telefon: +46 72 545 38 15 eller areauditestdrive@gmail.com

Bokningsavgiften på 100 kr går oavkortat till Active Life Foundation
Stiftelsen Active Life Foundation ALF bildades i mars 1995 av Thomas Fogdö efter sin alpina olycka i Åre. ALF hjälper skadade idrottare tillbaka till ett aktivt liv, stödjer forskning om idrottsskador och informerar om rätt försäkringar.
Läs mer på:http://www.activelife.org/ Länk till karta