Upplevelser > Audi Sverige
Audi e-tron testkörning på Åre sjön

Åre 2020

Välkommen till Åre.
Home of quattro®

Audi e-tron

Audi i Åre

Audi är tillbaka i Åre och under vintersäsongen 2020 kommer vi finnas på plats i hela byn; från pisten, till torget och som stolt sponsor på skidlandslagets dräkter under Alpina världscupen.

För alla skidåkande gäster kommer Audi att erbjuda provkörning i Åre by och möjligheten att testa en Audi i sitt rätta element. På plats har du chans att uppleva en svårslagen elektrifiering i vintermiljö med Audis elbilar och hybrider.

  • Sportlovsveckorna 8 – 10
  • Alpina världscupen vecka 11
  • Påsklovsveckorna 13 – 15

* Ej på plats vecka 12

Audi e-tron

Ta en paus i backen – provkör en Audi.

Möt oss i pisten vid Audis eventhus, intill liften VM 8:an, och ta en välförtjänt skidpaus. Där finns vår personal på plats för att prata bilar och hjälpa dig med provkörning av Audi e-tron och Audi Q5 TFSI e. Lämna din skidutrustning, ta en värmande kaffe och ge dig ut på en provkörning i vackra Åre by och upplev en Audi i sitt rätta klimat.

I Audis eventhus har du även chansen att vinna en fossilfri sommarsemester – genom att vara med att tävla har du möjlighet att få låna en Audi e-tron under fyra semesterveckor sommaren 2020.

Audi Ski Team

Audi stolt sponsor till skidlandslaget.

Audi är en stolt sponsor till Ski Team Sweden och har stöttat landslaget både i backarna och på vägarna. Där har Audi haft en betydande roll med att hjälpa landslaget minska utsläppen på sina biltransporter genom att bland annat utbilda landslagspersonal i effektiv körning, för att kunna köra bil mer bränslesnålt.

Under Alpina världscupen finns Audi självklart på plats för att heja fram svenska landslaget och håller tummarna för svenska framgångar.