1300x551_AQ5_161006.jpg

Audi Q5 får högsta betyg av sina ägare

auto motor & sport har duellerat Audi Q5 mot Volvos XC60. De har jämfört hur nöjda Audi Q5 ägare är gentemot ägarna till Volvon. Testet visade klart och tydligt att ägarna till en Q5 är mycket nöjdare än den genomsnittliga bilägaren med sitt bilköp.

256x144_0016_AQ5_161005.jpg

Därför är Audi Q5 bäst

Undersökningen är uppdelad i tre olika kategorier:
- Att äga och leva
- Att åka och trivas
- Att köra och älska

I samtliga kategorier var Audi-ägarna nöjdare än genomsnittet.
Det visar sig att ägarna till Audi Q5 tycker att bilen levererat över förväntan i viktiga faktorer, som exempelvis bränsleförbrukning, ekonomi, service, funktion och komfort men också andra aspekter som körglädje och kvalitet. Så många som 89 procent är mycket nöjda med sitt köp.
Läs undersökningen från auto motor & sport här (pdf)
1400x840_0011_AQ5_161011.jpg

Kvalité är en viktig köpfaktor

Ägarnas främsta köpskäl av Audi Q5, visar undersökningen av auto motor & sport, var känslan för kvalitét. Komforten hyllas både i bilen och på vägen samt att köparna gärna förknippas med varumärket.

I samtliga kategorier hamnade Audi Q5 över bilägares genomsnittliga bedömning. De tre kategorier med bäst betyg var att 96 procent upplever bilen problemfri, 96 procent i garantinöjdhet och kategorin ”Bra köp” hamnade även den på hela 96 procent.

Kvalité och komfort borde inte bara gälla bilen, utan också livet med bil. Det ska inte vara problem med att äga en bil, vara för dyrt eller för svårt. Därför är Audi måna om att göra livet med bil enkelt för kunderna. Testet i Auto, Motor & Sport är ett glädjande bevis på att Audis ambition ger resultat.
Läs även andra Q5-tester

mestmotor.se

"Den som söker maximal lyx och komfort finner sig väl till rätta också i nya Q5"
Läs mer

M3

Nya Audi Q5: Klassens stjärna kommer utrustad med allt i teknikväg. Mellanklassen i SUV-segmentet är ett riktigt getingbo. Nya Audi Q5 försöker konkurrera med ett teknik-eldorado utan dess like.
Läs mer