1300x551_AQ5_161006.jpg

Hat trick för nya Audi Q5

Hat trick för nya Audi Q5

Testvinnaren gjorde nyligen hat trick och vann över konkurrenterna i de senaste testerna utförda av auto motor & sport, Teknikens Värld och Vi bilägare.

auto motor & sport: Bästa premiumsvar i mellanklassen

Vilket är högst av högdjuren? frågar bilmagasinet och jämför tre suv:ar och en kombi för att hitta det bästa av premiumsuvar i mellanklassen. På delad plats ett och två: Audi modellerna.

Placeringen för Q5 summeras: Nyast, bäst och attraktivast - och kostar inte ens mest.
Läs mer om testerna (pdf)

auto motor & sport

Test: Nya Audi Q5 mot konkurrenterna.
Du söker den bästa av premiumsuvar i mellanklassen och ska just skriva på för en Mercedes GLC. Det är då helt nya Audi Q5 brakar in på scenen! Vilken är bäst nu? Och hur står sig den lika färska höjda kombin mot suvarna? Test!
Läs mer

Vi bilägare

Provkörning: Audi Q5 (2016)
Nya Audi Q5 delar uppbyggnad med Q7. Q5 ger många av den större suvens fördelar till ett överkomligare pris och i ett mer lätthanterligt format.
Läs mer

Expressen

Nya Audi Q5 gör dig till en "Flygande Jesus" på vägen.
Byta från kombi till suv? Den stora svenska bilfrågan. Vi bestämde oss för att försöka besvara den och körde Audi Q5 till fjällen och tillbaka, med familj.
– Helt bangatrolig! var dotterns betyg.
Läs mer

mestmotor.se

"Den som söker maximal lyx och komfort finner sig väl till rätta också i nya Q5"
Läs mer

M3

Nya Audi Q5: Klassens stjärna kommer utrustad med allt i teknikväg. Mellanklassen i SUV-segmentet är ett riktigt getingbo. Nya Audi Q5 försöker konkurrera med ett teknik-eldorado utan dess like.
Läs mer