TTS Roadster > TT > Audi Sverige
Hier sehen Sie den Audi TTS Roadster in einer Heckansicht

TTS Roadster

Upplev frihetskänslan
i Audi TTS Roadster

Letar du efter en smart och kraftfull sportbil som även ger dig total frihet? Alltså, bokstavligt talat i form av frisk luft? I så fall har du kommit helt rätt. I denna uppdaterade version av Audi TTS Roadster tar du dig nämligen från 0 till 100 km/h på 4,8 sekunder, samtidigt som du kan njuta av alla intelligenta assistanssystem och, inte minst: den klarblåa himlen ovanför.
Välkommen ut i det fria.

Garanterat nöje

Effekt

225

kW (306 hk)

Acceleration 0 till 100 km/h

4.8

sekunder

Vridmoment

400

Nm

Körglädje i alla lägen

Med Audi TTS Roadster är körglädjen konstant närvarande, oavsett om du kör i stadsmiljö, på motorvägen eller på landsvägen. Jämfört med föregående modell tar det nu endast 4,8 sekunder att gå från 0 till 100 km/h, vilket är fyra tiondelar snabbare än tidigare. Kombinationen av den låga sitthöjden, quattro fyrhjulsdrift och den 4-cylindriga, turbomatade motorn på 225 kW (306 hästkrafter) bidrar till en körning utöver det vanliga.

Seitenansicht Audi TTS Roadster
Geöffnetes Stoffverdeck im Audi TTS Roadster

En smartare cabriolet

Medan du fortfarande sopar bort löv från motorhuven eller kollar vädret i telefonen så fälls cabrioleten hos Audi TTS Roadster upp helt – på bara tio sekunder. Cabrioleten väger dessutom endast 39 kilo, och när den är stängd sluter den tätt och ger en bra ljudisolering. Om du vill öppna cabrioleten under körning så kan den styras i en hastighet upp till 50 km/h. Vid högre hastigheter kan du använda den elmanövrerade vindavvisaren som finns som tillval för att minska luftturbulensen inuti bilen.

Sportig och funktionell

S-sportsätena med S-emblem ger ett utmärkt stöd vid både acceleration, kurvtagning och inbromsning. Vidare är sportratten i läder med multifunktion plus och kontrasterande S-söm såväl estetiskt tilltalande som bekväm i händerna. Den 7-växlade S tronic-lådan växlar så snabbt mellan sina två delväxellådor att du i princip inte märker av det.

Das Interieur des Audi TTS Roadster
Audi Matrix LED-Scheinwerfer im Audi TTS Roadster

Se – och bli sedd

Tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare sätter inte bara nya standarder för design, utan framförallt för teknik – allt för att förenkla livet för dig. Nu kan du nämligen lysa upp omgivningen exakt och lika starkt som om det vore mitt på dagen. Ett styrdon tänder och släcker enskilda dioder som gör att du inte längre behöver växla fram och tillbaka mellan hel- och halvljus när det är mörkt.

Alltid god överblick

Instrumentbrädan i Audi TTS Roadster är ditt kontrollcenter där du får viktig information. Vidare är den utrustad med manövreringsterminalens toppmodell, MMI Navigation plus med MMI touch, som styrs av en vridknapp med tillhörande pekplatta som känner igen din handstil. Med innovativa Audi virtual cockpit har du extra god översikt över alla skärmar, och justeringar kan enkelt göras med multifunktionsratten plus som sitter i din Audi TTS Roadster.

Audi virtual im Audi TTS Roadster
Förare i Audi TTS Roadster

Intelligenta assistanssystem

Audi TTS Roadster avlastar dig med intelligenta förarassistanssystem så att du kan koncentrera dig på körningen. Du kan till exempel dra fördel av filbytesassistenten Audi side assist, som använder en varningslampa för att visa när det gömmer sig ett fordon i döda vinkeln. Avåkningsvarnaren Audi active lane assist håller dig kvar i rätt fil från 65 km/h genom diskreta styringrepp, och den känner till och med igen linjemarkeringar vid vägarbeten. Tack vare parkeringsassistenten med omgivningsdisplay och backkamera kan du enkelt parkera på vilken ledig plats som helst.

Gott om utrymme

Vill du dra iväg på en veckas semester för två? Inga problem. Tack vare bagageutrymmet på 280 liter hos Audi TTS Roadster så får du plats med all nödvändig packning, och cabrioletlocket skymmer så klart inte heller sikten för dig.

Der Audi TTS Roadster in der Heckansicht