TTS Coupé > TT > Audi Sverige
Hier sehen Sie das neue Audi TTS Coupé

TTS Coupé

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,1–8,0 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 183–180 g/km

Audi TTS Coupé
– kärlek vid första ögonkastet

Det finns en mängd fantastiska sportbilar på marknaden, men ingen av de andra är en Audi TTS Coupé. Eller vad sägs om att gå från 0 till 100 km/h på 4,5 sekunder – samtidigt som intelligenta assistanssystem avlastar dig, så att du kan koncentrera dig helt och fullt på körningen? Ja, som du kanske förstår är det inte speciellt svårt att älska Audi TTS Coupé och den körglädje som följer. Välkommen att uppleva kärlek vid första ögonkastet.

Topprestanda

Effekt

225

kW (306 hk)

Acceleration

4,5

sekunder

Från 0 till 100 km/h

Vridmoment

400

Nm

Körglädje i alla lägen

Med Audi TTS Coupé är körglädjen konstant närvarande, oavsett om du kör i stadsmiljö, på motorvägen eller på landsvägen. Jämfört med föregående modell tar det nu endast 4,5 sekunder att gå från 0 till 100 km/h, vilket är fyra tiondelar snabbare än tidigare, och det maximala vridmomentet har ökat från 380 till 400 Nm. Kombinationen av låg tyngdpunkt, låg total vikt, quattro fyrhjulsdrift och den 4-cylindriga, turbomatade motorn på 225 kW bidrar till en körning utöver det vanliga.

Das Audi TTS Coupé als dynamischer Fahrschuss

Uttrycksfull karaktär

Audi TTS Coupé har en unik design och ett sportigt utseende som gör att du sticker ut på vägarna. Några av alla sportiga detaljer är den kraftfulla grillen, den sammanhängande främre spoilerläppen, de vertikala luftintagen, den breda diffusorn och de fyra avgasrören. Bakspoilern fälls ut automatiskt över 120 km/h eller när du väljer att aktivera den.

Seitlicher Fahrschuss des Audi TTS Coupé
Frontansicht des Audi TTS Coupé inklusive Audi Matrix LED-Scheinwerfer

Se – och bli sedd

Med tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare kan du lysa upp omgivningen exakt och lika starkt som om det vore mitt på dagen. Ett styrdon tänder och släcker enskilda dioder som gör att du inte längre behöver växla fram och tillbaka mellan hel- och halvljus när det är mörkt.

Alltid god överblick

Instrumentbrädan i Audi TTS Coupé är ditt kontrollcenter där du får viktig information. Vidare är den utrustad med manövreringsterminalens toppmodell, MMI Navigation plus med MMI touch, som styrs av en vridknapp med tillhörande pekplatta som känner igen din handstil. Med innovativa Audi virtual cockpit har du extra god översikt över alla skärmar, och justeringar kan enkelt göras med multifunktionsratten plus som sitter i din Audi TTS Coupé.

Bedienkonzept & Infotainment

Intelligenta assistanssystem

Audi TTS Coupé avlastar dig med intelligenta förarassistanssystem så att du kan koncentrera dig på körningen. Du kan till exempel dra fördel av filbytesassistenten Audi side assist, som använder en varningslampa för att visa när det gömmer sig ett fordon i döda vinkeln. Avåkningsvarnaren Audi active lane assist håller dig kvar i rätt fil från 65 km/h genom diskreta styringrepp, och den känner till och med igen linjemarkeringar vid vägarbeten. Tack vare parkeringsassistenten med omgivningsdisplay och backkamera kan du enkelt parkera på vilken ledig plats som helst.

Sportbilsgener

Audi TTS Coupé drar inte bara blickarna till sig med sitt unika formspråk, utan även med sin imponerande acceleration.

Der Schriftzug TTS auf der Heckseite des Fahrzeugs