Design > TT RS Roadster > TT > Audi Sverige

Din TT RS Roadster

  • Design

    Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,3–9,2 l/100km
    CO₂-utsläpp, blandad körning*: 210–208 g/km
    1920x600-ATTRS_181005_v2.jpg

Design

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,3–9,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 210–208 g/km
1920x600-ATTRS_181005_v2.jpg

Design

Exteriör

Tidlös prestanda

Den femcylindriga raka motorn har en särskild plats i vårt hjärta. Med driftsekonomin hos en fyrcylindrig motor och den avancerade tekniken hos en motor med sex cylindrar bidrog den högpresterande motorn till att förädla vår sportiga framtoning under tidigt 80-tal, både på vägarna och inom racingvärlden. Nästan fyra årtionden senare skiner Audis femcylindriga motor fortfarande starkt, vilket 2.5 TFSI i Audi TT RS Roadster är ett lysande exempel på.

Audi TT RS Roadster

Interiör

Välinformerad

Audi virtual cockpit förser dig med den viktigaste informationen på en 12,3-tums LCD-skärm – tydligt disponerad och högupplöst. I Audi TT RS Roadster visas RS-specifikt innehåll i Audi virtual cockpit, såsom accelerometer, däcktrycksövervakning, växlingsindikering, laddtrycksindikering, motoroljetemperatur samt motoreffekt och vridmoment. För att du ska kunna använda röststyrningssystemet utan problem även när cabrioleten är nedfälld har vi installerat mikrofoner i säkerhetsbältena i Audi TT RS Roadster.

Nya Audi Q8 framifrån

En högkvalitativ ljudupplevelse

Att bara lyssna på radio hör till det förflutna med tillvalet Bang & Olufsen Sound System. En förstärkare med 680 W effekt, tolv högtalare och två bashögtalare skapar ett ljud som är minst sagt imponerande. En mikrofon inuti bilen justerar dessutom ljudbilden i förhållande till yttre påverkan som gör att buller och bakgrundsbrus reduceras.

Nya Audi Q8 framifrån