Design > TT RS Coupé > TT > Audi Sverige

Din TT RS Coupé

  • Design

    Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,0–8,9 l/100km
    CO₂-utsläpp, blandad körning*: 203–201 g/km
    1920x600-ATTRS_181005_coupe-.jpg

Design

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,0–8,9 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 203–201 g/km
1920x600-ATTRS_181005_coupe-.jpg

Design

Kördynamik

Tidlös prestationsförmåga

Den femcylindriga raka motorn har en särskild plats i vårt hjärta. Med driftsekonomin hos en fyrcylindrig motor och den avancerade tekniken hos en motor med sex cylindrar bidrog den högpresterande motorn till att förädla vår sportiga framtoning under tidigt 80-tal, både på vägarna och inom racingvärlden. Nästan fyra årtionden senare skiner Audis femcylindriga motor fortfarande starkt, vilket 2.5 TFSI i Audi TT RS Coupé är ett lysande exempel på.

Audi TT RS Coupé

Formad av racing

Tack vare en mängd RS-specifika tekniker gör Audi TT RS Coupé det möjligt att uppleva utmärkt kördynamik, samtidigt som den passar för vardagsanvändning. RS-sportupphängningen betonar de sportiga köregenskaperna, och som tillval finns också (även) en plus-version av RS-sportupphängningen tillgänglig. I den anpassar Audis magnetfjädringssystem kontinuerligt stötdämparnas funktion efter vägtyp och ditt personliga körsätt. Den fasta RS-bakspoilern ökar kontakttrycket för bättre väggrepp, och med det högpresterande RS-bromssystemet kan du sänka hastigheten med millimeterprecision. Som tillval kan du välja keramiska bromsar på framaxeln.

Audi TT RS Coupé

Interiör

Färgmatchning

Gör din Audi TT RS Coupé sportigare med det valbara RS-designpaketet. Du kan välja mellan färgerna turbo blue och tango red. Innerringarna till luftutloppen, bilbältena och kontrastsömmarna på golvmattorna får då färgade accenter. I det utökade paketet framhävs även säteskanterna, och accentclipset på mittkonsolen betonas också i en annan färg.

Audi TT RS Coupé

Välinformerad

Audi virtual cockpit förser dig med den viktigaste informationen på en 12,3-tums LCD-skärm – tydligt disponerad och högupplöst. I Audi TT RS Coupé visas RS-specifikt innehåll i Audi virtual cockpit, såsom accelerometer, däcktrycksövervakning, växlingsindikering, laddtrycksindikering, motoroljetemperatur samt motoreffekt och vridmoment.

Audi TT RS Coupé

En högkvalitativ ljudupplevelse

Att bara lyssna på radio hör till det förflutna med tillvalet Bang & Olufsen Sound System. En förstärkare med 680 W effekt, tolv högtalare och två bashögtalare skapar ett ljud som är minst sagt imponerande. En mikrofon inuti bilen justerar dessutom ljudbilden i förhållande till yttre påverkan som gör att buller och bakgrundsbrus reduceras.

Audi TT RS Coupé