Design > Audi Q8 > Q8 > Audi Sverige

Din Q8

  • Design

    Bränsleförbrukning, blandad körning*: 11,2–8,3 l/100km
    CO₂-utsläpp, blandad körning*: 255–217 g/km
    1920x600_Stage_AQ8_181004.jpg

Design

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 11,2–8,3 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 255–217 g/km
1920x600_Stage_AQ8_181004.jpg

Design

Exteriör

Fronten

Den låga och breda single frame-grillen med åttakantig design är Q-familjens nya ansikte utåt. Kylargrillen som står upprätt, spoilern som dragits framåt mot fronten och de konturförsedda luftintagen understryker den nya designen.

Nya Audi Q8 framifrån

Sidolinjerna

Den sluttande taklinjen avslutas med mjukt lutande D-stolpar som vilar mot quattrokarossdetaljerna över hjulhusen – och rymmer upp till 22 tum hjul. En ljuslist binder ihop enheterna baktill.

Nya Audi Q8 från sidan

Offroad-utseendet

De starka konturerna och snäva ytorna förmedlar styrkan hos den permanenta fyrhjulsdriften. Spoilern, hjulshusbeklädnaderna, dörrarnas dekorlister och diffusorn erbjuds i kontrasterande färger för att understryka offroad-utseendet ytterligare.

Nya Audi Q8 bakifrån

Interiör

360 graders vy
Bygg din egen Q8

Digital precision

Lättförståeliga symboler står för Audis digitala precision och höga nivå av integrering av arkitektur och drift. Med sin svarta paneldesign – som upplöses i en stor svart yta när den stängs av – är den övre MMI touch response-skärmen det centrala elementet. Alla element hänvisar till varandra på ett logiskt sätt, från den platta luftventilsraden till den breda konsolen på mittunneln med tiptronic-väljarspaken. I mörker följer konturljuset (tillval) kupéns designlinjer och ger bakgrundsljus för det tredimensionellt laserskurna quattromärket över handskfacket.

Cockpit i nya Audi Q8

Mångsidig, sportig och elegant

Audi Q8 är 4,99 meter lång, 2 meter bred och 171 meter hög ¬– och är därmed en bredare, kortare och lägre SUV-kupé än dess systermodell Q7. Med en hjulbas på nästan 3 meter erbjuder den en rymlig kupé som slår dess direkta konkurrenter i de mest relevanta måtten, inklusive kupélängd och huvudutrymme. Det finns ett tresätessystem med längsgående justering som tillval. Med ryggsätet nedfällt rymmer bagageutrymmet under den elmanövrerade bakluckan upp till 1 755 liter.

Rymligt baksäte med bilbarnstol i nya Audi Q8