Smart teknik > SQ2 > Q2 > Audi Sverige

SQ2

Smart teknik

Assistanssystem

För din komfort

Audi SQ2 har ett stort antal innovativa system som gör din resa så behaglig som möjligt. Du kan till exempel dra fördel av det elektroniska, progressiva styrsystemet som förenklar styrningen i stadstrafik. Vidare kan du välja mellan fem lägen i kördynamiksystemet Audi drive select som finns som tillval: Auto, comfort, dynamic, efficiency och individual. Beroende på inställning kommer du att uppleva förändringar i styrningens, växellådans och motorns egenskaper.

Audi SQ2

Håll dig välinformerad

Tillvalet Audi virtual cockpit förser dig med den viktigaste informationen på en 12,3-tums LCD-skärm – tydligt disponerad och högupplöst. I sportvyn som vi erbjuder särskilt för S-modeller visas specifika värden som effekt, vridmoment och g-krafter. Varvräknaren har en central placering, och head up-display finns också som tillval. Grafik och siffror projiceras då på en separat glasskiva direkt i ditt synfält där bildfönstret kan justeras efter säteshöjden.

Infotainment i Audi SQ2

Högkvalitativ ljudupplevelse

Att bara lyssna på radio hör till det förflutna med tillvalet Bang & Olufsen Sound System. En förstärkare med 680 W effekt, tolv högtalare och två bashögtalare skapar ett ljud som är minst sagt imponerande. En mikrofon inuti bilen justerar dessutom ljudbilden i förhållande till yttre påverkan som gör att buller och bakgrundsbrus reduceras.

Bang & Olufsen sound system i Audi SQ2