SQ2 > Q2 > Audi Sverige

Ett kraftpaket i SUV-format
– Audi SQ2

Att hitta en kompakt och samtidigt kraftfull SUV är lättare sagt än gjort, men i Q2-familjens nya toppmodell hittar du just precis detta. Lägg till en omfattande säkerhets- och infotainmentutrustning och ett sportigt utseende, så har du bilen som inte lämnar något åt slumpen. Välkommen att uppleva Audi SQ2.

Garanterad körglädje

Tack vare den kraftfulla 4-cylindriga 2.0 TFSI-motorn på 221 kW accelererar Audi SQ2 från 0 till 100 km/h på 4,8 sekunder. Vridmomentet är 400 Nm, topphastigheten 250 km/h – helt enkelt en sportbils körvärden i en kompakt SUV. Effekten hos Audi SQ2 överförs effektivt till vägen via den 7-växlade S tronic-växellådan och den permanenta fyrhjulsdriften quattro.

Se – och bli sedd

Med LED-strålkastarna hos Audi SQ2 kan du lysa upp din omgivning exakt och lika starkt som på dagen. Kombinationsbakljusen, inklusive dynamiska blinkers, är även utrustade med LED-teknik som gör att du kan se andra trafikanter snabbare.

Sportig, högkvalitativ och funktionell

Interiören i Audi SQ2 uppfyller exakt det du förväntar dig av en sportig SUV. Du får ett säkert stöd av sportsätena med S-emblem vid såväl acceleration och kurvtagning som inbromsning. Vidare är multifunktionsratten med växlingspaddlar både sportig och bekväm. Dekorlisterna i borstad aluminium höjer inredningen ytterligare en nivå, och de högkvalitativa pedalkåporna i rostfritt stål förbättrar fotutrymmet i din Audi SQ2.

All information vid ett ögonkast

Instrumentbrädan är ditt kontrollcenter där du får viktig information. Audi Q2 är även utrustad med en 5,8-tums MMI-skärm, och manövreringsterminalens toppmodell, MMI Navigation plus med MMI touch, styrs av en vridknapp vars tillhörande pekplatta känner igen din handstil. För extra god översikt över alla skärmar finns innovativa Audi virtual cockpit som tillval.

Var på den säkra sidan

Audi SQ2 avlastar dig med intelligenta förarassistanssystem så att du kan koncentrera dig på körningen. Audi pre sense front skyddar dig mot kritiska situationer med andra fordon eller fotgängare och inleder vid behov nödbromsning. Filbytesassistenten Audi side assist använder en varningslampa av LED-typ för att visa när det gömmer sig ett fordon i döda vinkeln. Avåkningsvarnaren Audi active lane assist håller dig kvar i rätt fil från 65 km/h genom diskreta styringrepp. Den känner till och med igen linjemarkeringar vid vägarbeten. Tack vare parkeringsassistenten med omgivningsdisplay och backkamera kan du enkelt parkera på vilken ledig plats som helst.

En mångsidig bil

Ett sportigt utseende, en kompaktbils smidighet och ett omfattande säkerhetssystem – Audi SQ2 har allt du behöver.

SQ2
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080_ASQ2_181003.jpg
1920x1080_ASQ2_181003.jpg
 • Audi SQ2 drar blickarna till sig.

 • En sportig look fördelad över 4,19 meter.

 • Tack vare ett stort antal förarassistanssystem åker du säkert i Audi SQ2.

 • Den kraftiga motorhuven ger Audi SQ2 en tydlig SUV-karaktär.

 • Den högt sittande grillen kommer garanterat att imponera i backspegeln på personen framför dig.

 • De kilformade LED-strålkastarna passar perfekt in i Audi SQ2:s linjer framtill.

 • Generösa luftintag visar på Audi SQ2:s höga prestanda.

 • Bakpartiet på Audi SQ2 karaktäriseras av fyra avgasrör.

 • Kontrollcentret består bland annat av multifunktionsratten med rak kant nedtill och tillvalet Audi virtual cockpit.

 • Sportsätena ger ett säkert stöd.

 • Baklucka med elmanövrerad öppning och stängning finns som tillval.

 • Med Audi SQ2 är du redo oavsett situation.