Audi SQ2 > Q2 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,5–8,3 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 193–188 g/km

Kompakt sport-SUV för individualister.
Audi SQ2.

Men det senaste tillskottet i Q2-familjen får du uppleva den intensiva kraften hos en Audi S-modell. Denna kompakta SUV kombinerar dynamisk körglädje och sportig design med morgondagens infotainment och intelligenta förarassistanssystem.

Äkta körglädje

Det är inte bara den kraftfulla TFSI-motorn hos Audi SQ2 som skapar förutsättningarna för en otrolig körupplevelse. Det gör även den fullt variabla quattro-drivlinan som fördelar kraften mellan de enskilda hjulen efter behov. Bilens låga tyngdpunkt tillsammans med S-specifik inställning av fjädrar och stötdämpare ger bättre och sportigare kördynamik, genom mer direkt kontakt med vägen. Det S-specifika ljudet förstärker den sportiga karaktären.

Sportighet i siffror

Effekt

221

kW

(300 hk)

Vridmoment

400

Nm

Maximalt

Acceleration

4,9

s

0 till 100 km/h

all-round view Audi SQ2

Upplev Audi SQ2 i 360-graders vy

Självsäker och excentrisk

Dynamiken och sportigheten hos din Audi SQ2 lyfts perfekt fram av svarta, förkromade ändrör tillgängliga i S-specifik 4-rörsdesign (tillval), samt av en slående bakände, som kröns av takkantsspoilern i S-design, målad i karosskulören. Det svarta stylingpaketet (tillval) med accenter runt Singleframe-grillen och de främre och bakre stötfngarna skapar spännande kontraster. Ytterligare detaljer som verkligen andas sport är blades och ytterspeglarnas kåpor i lysande svart och dörrarnas dekaler med quattro-logotyp.

MMI system Audi SQ2

Håll dig uppkopplad

Med MMI Navigation plus kan du navigera, kommunicera, få information och njuta av det stora utbudet av infotainmentalternativ. Som tillval finns Audi virtual cockpit. Det innovativa, helt digitala kombiinstrumentet på 12,3 tum visar information om bilen och dess funktioner på ett tydligt och lättillgängligt sätt. Den S-specifika vyn centreras kring varvräknaren.

Färger och fälgar

Kombinera olika lacker och fälgar med varandra för att anpassa Audi SQ2 helt efter din smak.
Y1Y1_40S_Pyramid_AU32x_Q2_008_03.jpg
Tangoröd Metallic Tangoröd Metallic
Navarrablå Metallic Navarrablå Metallic
Daytonagrå Pärleffekt Daytonagrå Pärleffekt
Äppelgrön Metallic Äppelgrön Metallic
Glaciärvit Metallic Glaciärvit Metallic
19" aluminiumfälgar i 5-v-dubbelekerdesign, kontrastgrå, delvis polerade 19" aluminiumfälgar i 5-v-dubbelekerdesign, kontrastgrå, delvis polerade
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-dubbelekrad edge-design, matt titan-look 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-dubbelekrad edge-design, matt titan-look
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, 10-ekrad Y-design 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, 10-ekrad Y-design
19" aluminiumfälgar Audi Sport i 5-dubbelekerdesign 19" aluminiumfälgar Audi Sport i 5-dubbelekerdesign
19" aluminiumfälgar Audi Sport i 10-Y-ekerdesign, svarta, glanssvarvade 19" aluminiumfälgar Audi Sport i 10-Y-ekerdesign, svarta, glanssvarvade
Bygg din bil

Smarta förarassistanssystem

För Audi SQ2 finns ett spännande utbud av förarassistanssystem³ tillgängligt. Förarassistanspaketet inkluderar till exempel en adaptiv farthållarassistent som stöttar upp vid acceleration och inbromsning, samt håller dig i körfältet och hjälper till med hastighet och avstånd till andra.

Dynamic front and side view Audi SQ2
Upptäck interiören

Karismatisk interiör

Även interiören i Audi SQ2 imponerar med sitt konsekventa fokus på sportighet. Framsätena med formade sidostöd ger perfekt komfort och den rutsydda klädseln i fint nappaläder samt en sätesmitt i Magma red (tillval), förstärker det stilfulla utseendet.

Ambientelicht im Audi SQ2

Tillvalet miljöbelysning ger interiören i din Audi SQ2 en behaglig atmosfär.

Se miljöbelysningen komma till liv med denna animation.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
 • Sportigheten hos SQ2 syns i de distinkta stötfångarna, den nya kylargrillen och den karakteristiska bakänden.

 • Nästa nivå av dynamik: Nya Audi SQ2

 • Nya Audi SQ2 med sportig design.

 • Nya SQ2 med quattro fyrhjulsdrift.

 • Det exklusiva exteriörpaketet gör att din SQ2 andas sport från front till bakände.

 • S-specifika egenskaper som fjädrings- och dämparinställningar ger direkt återkoppling från vägen och maximal glädje bakom ratten.

 • En adaptiv farthållarassistent * håller dig i körfältet och ett jämnt avstånd till fordonet framför.

 • Interiörens sportighet förstärks genom ett noggrant matchat paket med utrustning, material och färgteman. Med flerfärgad miljöbelysning som tillval.

 • I fråga om manövrering och infotainment omfattar utbudet Audi virtual cockpit, som kan växlas till sportvy – och MMI navigation plus.

 • Audi virtual cockpit är en innovativ och helt digital lösning. En högupplöst display som du kan skräddarsy efter dina egna specifika behov.

 • Funktionerna i MMI Navigation plus styrs med en vrid- och tryckknapp på mittkonsolen.

 • Upplev Audi SQ2 i en 360°-video.