MMI navigation plus med MMI touch
för din Audi

Dra nytta av den personaliserade aktiveringen och använd Functions on Demand till att boka högkvalitativa extrafunktioner som MMI navigation plus med MMI-touch inklusive Audi connect navigation och infotainment¹ till din bil. Förutom innovativ navigationsteknik kan du förvänta dig maximal användarkomfort och ett flertal extrafunktioner.

Denna funktion finns tillgänglig för Audi modellerna A5 (från årsmodell 2020) och Q5 (från årsmodell 2021).

Översikt över villkor

Precis lika flexibelt som ditt liv: flexibilitet och effektivt utnyttjande av tid blir allt viktigare idag. För att säkerställa att din Audi växer med dina föränderliga behov kan du välja mellan olika avtal avtalslängder.

1 testmånad²

1 månad

6 månader

1 år

3 år

Livstid
10 kr³

Från 620 kr³

Från 3 200 kr³

Från 6 200kr³

Från 16 700kr³

Från 32 100 kr³
Priserna som visas i myAudi-appen är juridiskt bindande vid köptillfället. Avvikelser kan förekomma då priserna kan variera beroende på val av modell.
This is how the MMI Navigation plus works

Så här fungerar MMI navigation plus med MMI touch

Den stora högupplösta 10,1 tum (1 540 x 720) stora MMI touch-displayen i färg erbjuder en upplevelse som du kommer att känna igen från din smartphone. Den användarorienterade menystrukturen med reducerad grafik gör displayen lätt att manövrera. MMI-sökningen baseras på fri textinmatning och leder mycket snabbt till träffar. Den naturliga röststyrningen, ytterligare en funktion, förstår många vardagligt använda fraser.

 • Personlig vägassistans: vid aktivering övervakar denna funktion trafiksituationen på rutter som körs regelbundet
 • Trafikinformation online⁴
 • MMI touch för snabb, intuitiv användning, t.ex. inmatning av resmål via handskriftsigenkänning samt fri förflyttning och zoomning av kartan
 • Enkel användning av infotainmentsystemet via naturlig röststyrning⁵
 • Detaljerad ruttinformation: kartförhandsgranskning, val av alternativa rutter, specialmål, körfältsrekommendationer, motorvägsavfarter, korsningsinformation och mycket mer
 • Hastighetsbegränsningar och lutningar hjälper dig att köra förutseende och mer effektivt
 • Avancerade 3D-stadsmodeller för utvalda städer
 • Landsinformation: visning av landsspecifik information
 • Innehåller hela Audi connect navigation och infotainment-utbudet⁶
Ladda ner myAudi-appen och välj önskad tidsperiod för MMI navigation plus med MMI touch
Bekvämt

Flexibel bokning på begäran

Effektivt

Användning av navigationsdata för förutseende och effektiv körning

Skarpt

Enklare orientering med detaljerad, högupplöst kartvisning

Bokning av MMI navigation plus via Functions on Demand

Bokningsvillkor

Om du vill använda MMI navigation plus med MMI touch inklusive Audi connect navigation och infotainment plus och lägga till den via Functions on Demand behöver du en Audi A5 (från årsmodell 2020) och dessutom:

 • ett verifierat myAudi-konto som huvudanvändare eller sekundär användare
 • Functions on Demand tillgängligt i din bil
Juridiskt meddelande
1
Navigationsdata för länder som stöds tillgängliga på ett integrerat SSD-lagringsmedium. Kontakta din Audi-partner för mer information.
2
Funktionen kan testas en gång per utsedd huvudanvändare för 10 kr för en månad. Detta kan göras för max. 2 huvudanvändare per år och bil.
3
Alla priser är inklusive moms.
Priserna som visas i myAudi-appen är juridiskt bindande vid köptillfället.
4
Kartversionen kan uppdateras kostnadsfritt kvartalsvis i upp till fem år efter att produktionen av den installerade generationen av infotainmentenheten har upphört. Aktuella navigationsdata finns tillgängliga för nedladdning på myAudi-plattformen på www.audi.de/myaudi och kan installeras i bilen via ett USB-lagringsmedium. Med Audi connect kan kartor för hemregionen även laddas ner och uppdateras direkt i bilen. Det är även möjligt att få nya navigeringsdata installerade av en Audi-partner, vilket kan medföra extra kostnader.
5
Audi connect-tjänsten trafikinformation online är tillgänglig för många länder. Kontakta din Audi-partner för mer information.
6
Juridisk information om Audi connect hittar du under beskrivningen av respektive funktion.