LED Matrix-paket | Audi Functions on Demand > Functions on demand > Audi Sverige

LED Matrix-paketet

LED Matrix-tekniken kombinerar ett kamerasystem med LED-ljuskällor och exakt optik för mycket adaptiv ljusfördelning. Om andra fordon upptäcks döljer systemet selektivt endast området runt det upptäckta fordonet. I de återstående segmenten förblir helljuset aktivt.

Denna funktion finns tillgänglig för modellen Audi e-tron GT och e-tron (från årsmodell 2020).

Översikt över villkor

Precis lika flexibelt som ditt liv: Med Functions on Demand kan du välja mellan ett antal olika avtalslängder.

1 testmånad¹

1 månad

6 månader

1 år

3 år

Livstid
10 kr²

Från 270 kr²

Från 1 400 kr²

Från 2 700 kr²

Från 7 200 kr²

Från 13 900 kr²
Priserna som visas i myAudi-appen är juridiskt bindande vid köptillfället. Avvikelser kan förekomma då priserna kan variera beroende på val av modell.

Så här fungerar LED Matrix-paket

Förutom den höga effektiviteten erbjuder LED-strålkastare stora fördelar när det gäller säkerhet och komfort. Med en färgtemperatur på cirka 5 500 Kelvin liknar ljuset dagsljus så att det inte tröttar ut dina ögon – särskilt i mörker och vid dåliga väderförhållanden. Förutom Matrix LED-funktionen har strålkastarna även följande funktioner: varselljus, halvljus, helljus, positionsljus, dynamiska blinkers, allvädersljus (för att minska bländning vid dålig sikt) och automatisk dynamisk räckviddsreglering för strålkastarna. Markeringsljuset är tillgängligt i kombination med tillvalet Night Vision Assist. För att markera upptäckta fotgängare blinkar enskilda lysdioder tre gånger i snabb följd och belyser tydligt fotgängarens omgivningar. De dynamiska blinkersen aktiveras segment för segment med ett intervall på några millisekunder och löper alltid utåt i svängriktningen när de blinkar.

Lägg bara till Functions on Demand för att konfigurera din Audi.

Ladda ner myAudi-appen nu och testa LED Matrix-paketet
Bekvämt

Flexibel användningstid

Effektivt

Anpassa snabbt och enkelt din Audi

Säkert

Bättre sikt i mörker genom att anpassa ljuset till vägförhållandena och avancerad teknik för att upptäcka fotgängare.

Bokningsvillkor

För att kunna använda LED Matrix-tekniken via Functions on Demand behöver du en Audi e-tron GT alternativt e-tron modellår 2020 eller senare samt:

  • ett verifierat myAudi-konto som huvudanvändare eller sekundär användare
  • Functions on Demand tillgängligt i din bil
1
Funktionen kan testas en gång per utsedd huvudanvändare för 10 kr för en månad. Detta kan göras för max. 2 huvudanvändare per år och bil.
2
Alla priser är inklusive moms. Priserna som visas i myAudi-appen är juridiskt bindande vid köptillfället.
3
Observera: Systemen fungerar endast inom sina systemgränser och är ett stöd för föraren. Föraren ansvarar fortfarande för att ha tillräcklig uppmärksamhet på trafiken.