Audi e-tron prototype > e-tron > Audi Sweden
  • stage_exterior_front.jpg
the count down

Välkommen till framtiden

Att erbjuda en eldriven bil tar vi på stort allvar. Man ska inte behöva kompromissa med prestandan för att man tar ansvar för framtiden. Nedräkningen till vår helt nya 100% eldrivna bil har börjat, och nu kan du förboka den.
Om du väljer att registrera dig för vår eldrivna SUV så reserverar vi en plats i den första produktionsvågen åt dig. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter under "Förboka här" och betala 20 000 kronor* i deposition.
Förbokningen är inte bindande och du kan när som helst få tillbaka depositionen. Skicka bara ett mejl till etron@audi.se med namn, personnummer och verifikationsnummer och skriv att du ångrat dig.
Din återförsäljare kommer längre fram att kontakta dig när det är dags att beställa din elbil. Nedräkningen är bara början.

*
Depositionen ger dig möjlighet att göra en prioriterad beställning av vår nya elbil hos din återförsäljare. Efter beställningen kommer din deposition att återbetalas. Det är med andra ord ingen handpenning. Om du av någon anledning väljer att inte lägga en beställning kommer depositionen att återbetalas tre veckor efter försäljningsstart.

Audi e-tron prototype
visades upp i Köpenhamn

” Bedövande tyst och de första digitala sidobackspeglarna. Det är essen Audi har i rockärmen när de beger sig in i elbilssegmentet.”

Audi e-tron prototype på Öresundsbron

Upptäck mer

Features, stories, videon och foton hittar du här.