Audi connect > Nya bilar > Audi Sverige
Discover the advantages of Audi connect. Audi digital services bring more comfort and safety into your everyday life.

Audi connect

Upplev världen med Audi connect

Audi connect sammankopplar dig, din bil, din smartphone och världen så att du kan njuta ännu mer av vardagslivet. Upptäck möjligheterna och fördelarna som Audi erbjuder dig med de olika Audi connect-tjänsterna och det digitala myAudi-ekosystemet.

Upptäck Audi connect

Koppla upp dig mot din Audi och resten och världen med hjälp av det breda utbudet av digitala tjänster och funktioner i Audi connect-paketen. Oavsett om du ska på semester, till ditt nästa affärsmöte eller njuta av en weekendresa så hjälper Audi connect-tjänsterna dig under varje fas av rese- och ruttplaneringen: före, under och efter din resa. Så att du kan nå ditt resmål på ett bekvämt, effektivt och säkert sätt.

Experience comfortable day-to-day life with Audi's digital services. Get to know the advantages of Audi connect.

Ge dig iväg på upptäcktsfärd med Audi e-tron

Med Audi e-tron lanserade Audi sin första helelektriska SUV. Flera assistanssystem och Audi connect-tjänster gör körningen effektiv och stressfri. Med den nya Audi connect-tjänsten Audi connect e-tron ruttplanerare kan du bekvämt planera din körning hemifrån via myAudi-appen i din smartphone som tar med den senaste informationen om laddningsstationer längs rutten direkt i planeringen. Så att du inte ska behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut innan du har nått ditt resmål. Audi connect hjälper dig att planera resan och stöttar dig under resan.

Upptäck möjligheterna med Audi connect för din Audi e-tron
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Kom igång enkelt med myAudi

  myAudi-portalen är det centrala nervsystemet för Audi connect. Här kan du konfigurera, hantera och ändra inställningarna för dina Audi connect-tjänster. Registrera dig och dina bilar på myAudi och hantera dina connect-tjänster bekvämt via myAudi eller använd myAudi-appen från din smartphone. Du kan personanpassa dina tjänster i den lösenordsskyddade sektionen och få tillgång till viktiga fordonsdata.

  Registrera dig nu
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  myAudi-appen

  myAudi-appen sammankopplar din Audi med ditt vardagsliv och gör ditt liv lite bekvämare tack vare Audi connects innovativa funktioner och tjänster. Utöver personliga tjänster, såsom låsning och upplåsning av din bil med din smartphone, kan du när som helst få information om din bil och därmed alltid ha koll på bränslenivå, räckvidd, servicetillfällen och mycket mer.

  Läs mer
 • L1005367_v05_563x317.jpg
  Audi Connect support

  0200-898677
  Öppet dygnet runt, svensktalande support alla dagar 8-20. Övrig tid erbjuds support på engelska.

  digitalsupport.se@audi.de