Audi connect > Nya bilar > Audi Sverige

Audi connect

  • 1400x438_AA1_D_141010_1_1.jpg
1400x438_AA1_D_141010_1_1.jpg

Audi connect

I dag är vi uppkopplade hela tiden, var vi än är – hemma, på jobbet, på resan… Via en integrerad datamodul ser Audi connect till så att du behåller kontakten med omvärlden även när du sitter i din Audi.

Audi connect kopplar upp dig mot internet via ett SIM-kort i Audi biltelefon. På så sätt får du tillgång till t.ex. nyheter och väder, trafikinformation, bilder via Google Earth™ och Google Street View™.

De många tjänsterna och funktionerna förbättrar körkomforten och tar din körglädje till helt nya nivåer – med Audi connect blir din bil en del av det globala nätverket. Med tillvalet MMI® navigation plus kan du snabbt och intuitivt styra de tjänster som stöds av Audi connect.
1180x664_Getty_Images_Creative_RM-2157019702.jpg

Håll kontakten

Hämta e-post, kolla dina senaste SMS eller tweets – Audi connect förvandlar din Audi till en mobil kommunikationscentral. Tack vare en inbyggd WLAN-hotspot kan upp till 8 mobila enheter använda internet samtidigt, och med Audi smartphone-gränssnittet får du tillgång till utvalda funktioner på din smartphone direkt på en display i bilen.
Mer om gränssnitt och användning
1180x664_Getty_Images_Creative_RF-2481914797.jpg

Utforska omvärlden

Är det några köer längs vägen? Var hittar jag billigaste macken? Vilka frågor du än har på resan, kan Audi connect ge dig svar. Svaren presenteras överskådligt på displayen till MMI Navigation plus (med MMI touch). Direkt navigation till det valda färdmålet ingår, och tack vare Google Earth™* och Google Street View kan du titta runt på resmålet redan i förväg.
Mer om navigeringshjälp
1180x664_AOZ_DIV_P_151016.jpg

Håll dig uppdaterad

Med Audi connect kan du alltid hålla dig fullt informerad och ha tillgång till underhållning även på resande fot. Det ger dig tillgång till en egen väderstation, nyhetsstudio, reseledare, egna internetradiostationer från jordens alla hörn, trafikinformation och mycket mer ombord i din bil. Allt med en enkel knapptryckning, och allt med LTE-hastighet.
Mer om aktuell trafikinformation
audi-connect-tjanster.jpg

Trygg känsla

De olika Audi connect-tjänsterna gör att du kan känna dig ännu tryggare på resan. Tjänster som ”Audi connect safety and service”, som automatiskt larmar Audi larmcentral vid en olycka, eller ”Haveriassistans online”, som sätter dig i kontakt med Audi servicecentral om du skulle bli stående längs vägen p.g.a. ett motorstopp eller något annat problem, ger dig en mycket tryggare och säkrare känsla på resan, vart du än är på väg. Och med en rapport från ”Fordonsstatus” har du alltid tillgång till all information.
Mer om Audi connect-tjänsterna

FAQ - Vanliga frågor och svar

Har du några frågor om hur man använder Audi connect eller vilka krav som gäller? I vår FAQ hittar du svaren!
Vanliga frågor och svar om Audi connect

* Google och Google-logon är inregistrerade varumärken tillhörande Google Inc.

myAudi – tjänster för dig 320x160_teaser_personalisiert.jpeg

Den lösenordsskyddade delen ”myAudi” erbjuder dig personligt anpassade tjänster.

SMS-meddelanden 320x210_multimedia-teaser_SMS-diktieren.jpg

På säkra sidan. Med hjälp av Audi connect-funktionen ”SMS-meddelanden” kan du skriva SMS utan att behöva ha mobiltelefonen i handen.