Audi exclusive för A8 > Audi A8 > A8 > Audi Sverige

Din A8

  • Bränsleförbrukning, blandad körning*: 10,1–7,0 l/100km
    CO₂-utsläpp, blandad körning*: 229–184 g/km
    1400x438_QA8_171001.jpg
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 10,1–7,0 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 229–184 g/km
1400x438_QA8_171001.jpg

Mer unik – med Audi exclusive.

Gör din Audi A8 unik – lika unik som du – med Audi exclusive. Färgat läder, exklusiva tillval och specialanpassad lack i ett brett utbud av färger – vad du än önskar.

00:00 | 00:00

Audi exclusive individuallack

1400x438_QA8_171002.jpg

Du får inte en andra chans att göra ett första intryck. Ta tillvara på den här chansen och välj din personliga lack ur det breda utbudet av Audi exclusives färger. Här kommer ett litet urval:

Audi exclusive läder

Läder är en unik naturprodukt. Det finns inte två bitar som är exakt lika, vilket passar perfekt med Audi exclusive-filosofin. Under processen läggs stor vikt vid att säkerställa att de delar som bearbetas för interiören erhåller perfekt färgmatchning. Val av skinn med hög kvalitet och varsam behandling bevarar den naturliga känslan, samtidigt som det ger ett material som är slitstarkt och tåligt. Alla lädertyper som används är garvade utan krom, kan andas och är genomfärgade, vilket gör att eventuella mindre repor blir praktiskt taget osynliga.

Audi exclusive kylbox

Kylboxen har ett förvaringsutrymme för två liggande enlitersflaskor samt ett för burkar och glas. Den är utrustad med kompressorkylning och kan ställas in på temperaturer mellan -6°C och +6°C. Kylboxens interiör är utrustad med LED-belysning.

Audi exclusive kylbox, exempelvis med Audi exclusive läder i Cognacbrun/Jetgrå eller Audi exclusive läder i Diamantsilver/Oceanblå.

Ytterligare utrustning

Audi exclusive träslag och dekorinlägg

Audi exclusive använder endast utvalt, äkta trä som understryker karaktären hos den aktuella bilen. Utbudet sträcker sig från klassisk ek till fascinerande varianter som finfibrig myrten, öppenporig ask eller eukalyptus och fina dekorinlägg som pianofinish eller kolfiber. Dekorinlägg av öppenporiga träslag känns som naturligt trä att röra vid. Detta gör kupén unikt tyst, med behaglig karaktär. Audi använder inte tropiska träslag, inte ens sådana som odlats på plantager.

Audi exclusive är ett tillvalsutbud från Audi Sport GmbH. Vänligen kontakta din återförsäljare för detaljerad information om standardutrustning och tillval.