Design > Audi A7 Sportback > A7 > Audi Sverige

Din A7 Sportback

  • Design

    Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,9–6,4 l/100km
    CO₂-utsläpp, blandad körning*: 202–168 g/km
    1920x600_Modul1_Stage_AA7_17009.jpg

Design

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,9–6,4 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 202–168 g/km
1920x600_Modul1_Stage_AA7_17009.jpg

Design

Exteriör

Renodlat klassisk

Renodlad, lågmäld – helt enkelt stilfull! Lackering i Taifungrå metallic tillsammans med 20"-aluminiumfälgar med dubbel 5-ekrad V-design är den optimala kombinationen för tidlös elegans.

Audi A7 Sportback

Sportigare

Framhäv den progressiva och sportiga karaktären hos din Audi A7 Sportback med hjälp av de gjutna 21"-aluminiumfälgarna med 5-V-ekrad stjärndesign från Audi Sport, lackering i firmamentblå metallic och tillvalet S line exteriörpaket, bl.a. med specifika S-stötfångare fram och bak, S line-diffusor i titansvart matt liksom kromade ändrör.

Audi A7 Sportback

Ännu mer särpräglad

Framhäv inte bara den dynamiska karaktären för din Audi A7 Sportback – förstärk den ytterligare! Välj Tritonblå metalliclack och de 21” stora aluminiumfälgarna med 5-V-ekrad stjärndesign – för en unik look med detaljer som drar blickarna till sig.

Audi A7 Sportback

Interiör

Sportighet och hög kvalitet kännetecknar interiören i A7 Sportback, något som alla detaljer, material och dekorinlägg vittnar om – från grundversionen, via design selection till S line sportpaket. Premiumkänsla rakt igenom.

En egen oas

När du tar plats i din Audi känner du skillnaden – det individuellt konturerade säte i sarderbrunt Valcona-läder med kontrasterande stålgrå sömmar och passpoaler som finns som tillval i Audi design select, passar din kropp optimalt och ger med sina extra stora sits- och sidosektioner ett perfekt stöd även vid lite mer utmanande körning. Välj till sätesventilation och en avslappnande massagefunktion för att optimera komforten och mysfaktorn bakom ratten.

Audi A7 Sportback

Alltid lika smakfulla kombinationer

Stil? Absolut. Med sina harmoniskt avvägda förval av speciella färger och material ger Audi design selection dig massor av stilsäkra möjligheter. Titta t.ex. på de högklassiga dekorinläggen i agatgrått björkträ naturell kombinerade med dekordetaljer i sarderbrunt konstläder med kontrasterande stålgrå sömmar.

Audi A7 Sportback

Tar sportigheten till nya höjder

Med utrustning som läderklädd sportratt med 3-ekersdesign och multifunktion plus (svart perforerat läder), högklassiga dekorinlägg i mörk mattborstad aluminium eller pedaler och fotstöd av rostfritt stål, kan S line sportpaket göra din Audi A7 sportback ännu sportigare.

Audi A7 Sportback

Surroundljud i toppklass

Med tillvalet Bang & Olufsen Advanced Sound System med 3D-ljud gör du din Audi till en konsertsal på fyra hjul. 19 högtalare och en effekt på 1.820 Watt ser till att fullända ljudupplevelsen på alla platser i bilen. I A-stolparna sitter diskret inbyggda högtalare som ger ljudet extra rymd. Akustiska linser tittar automatiskt upp ur instrumentpanelen och gör ljudet extra naturtroget. Och den speciella Privacy-boxen ser till att dina telefonsamtal förblir privata även när du pratar handsfree.

Audi A7 Sportback

Få klimatet och komforten precis som du vill

Klimatanläggningen med 4 zoner (tillval) gör det möjligt att ställa in ett individuellt klimat på alla platser i bilen – så att alla får det precis som de vill ha det. Smarta sensorer detekterar passagerarna och anpassar klimatet efter de individuella önskemålen. Systemet är också försett med filter som reducerar halten allergener och småpartiklar i kupéluften och på så sätt märkbart förbättrar miljön ombord. Air Quality-paketet (tillval) tar det hela ett steg länge: genom att sprida vällukt i kupén (2 olika dofter) och jonisera luften kan det hjälpa till att minska trötthet och öka koncentrationen.

Audi A7 Sportback