Audi A7 Sportback > A7 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,9–6,4 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 202–168 g/km

Fyra ringar. En tydlig linje.
Audi A7 Sportback.

Audi A7 – en bil man inte missar: Från de uppgraderade lyktorna med sin unika design, via den upprätta fronten med den breda single frame-grillen till den coupéliknande silhuetten och det skarpskurna bakpartiet – Audi A7 Sportback är ambassadör för ett nytt revolutionerande formspråk samtidigt som den stolt visar sina klassiska quattro-gener – ett tydligt bevis på att man kan förbli sin egen stil trogen även när man ger den ett nytt uttryck.

Frihet

Upplev den svindlande frihets- och rymdkänslan: Som tillval finns ett optimerat panoramaglastak med 60% större glasyta som öppnar upp för nya perspektiv och gör fantastiska vyer till ditt sällskap. Den elmanövrerade soljalusin gör det enkelt att justera eller helt blockera inflödet av ljus för att minska uppvärmningen av kupén.

Specifikationer A7 Sportback
39

assistanssystem

400

funktioner kan anpassas individuellt

535

l

bagageutrymmesvolym

Även som laddhybrid

Uppgradera till en laddbar Audi med sportig körupplevelse med lägre klimatpåverkan. Välj en laddbar Audi med en stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass. För dig som kör kortare sträckor upp till 63 kilometer finns möjlighet till en helt elektrisk körupplevelse. Med en Audi laddhybrid har du förutsättningar för en flexibel körupplevelse med låga CO₂-utsläpp och lägre bränslekostnader.

Läs mer om A7 Sportback TFSI e

Storartade utrymmen

Vi har gjort det storslagna ännu större. Med större utrymme i baksätet för ännu bättre komfort – utan att inkräkta på bagageutrymmet. Sätesvärme finns som tillval både fram och bak. Högklassig hantverk genomsyrar varje detalj i interiören – det perfekta utförandet.

Låt din egen stil få skina igenom

Med det flerfärgade, reglerbara miljöbelysningspaketet (tillval) kan du bli din egen ljusdesigner och alltid skapa rätt stämning i kupén. Perfekt utformade ljusledare markerar konturlinjer, framhäver instrumentpanelen och betonar designstrukturen. Dessutom gör miljöbelysningen det enklare att stiga i och ur bilen efter att mörkret har lagt sig.

Mer om interiören

Digital utstrålning

HD Matrix LED-strålkastarna (tillval) ger Audi A7 en ny, unik ljusdesign som går i den digitala tidens tecken: 12 vertikala ljussegment uppdelade av smala mellanrum ger associationer till det binära talsystemets ettor och nollor.

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing

Nytt formspråk

Nya, eleganta A7 Sportback är ambassadör för ett nytt formspråk, och därför en nyskapande bil. Skarpskurna linjer och en coupéliknande silhuett ger A7 Sportback en emotionell, dynamisk framtoning. Den unika ljussignaturen för A7 är ett framträdande inslag i den progressiva exteriören. Från den långt tillbakadragna A-stolpen välver sig taket som en kupol över den atletiska karossen för att till sist mynna ut i det elegant skulpterade bakpartiet med sin tvärgående LED-list. En enastående look – lika imponerande när bilen står still som när den susar fram.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGalerie_Modul3_AA7_171011.jpg
1920x1080_InlineMediaGalerie_Modul3_AA7_171011.jpg
 • Dynamik i sin vackraste form. Från de stora ytorna till de markerade kanterna och atletiskt spända linjerna – A7 Sportback utstrålar progressivitet ur alla synvinklar.

 • Med design som en coupé, utrymmen som i en Avant och flexibilitet som hos en Sedajn förenar A7 Sportback det bästa av tre världar och blir till en dynamisk tusenkonstnär, både i jobbet och på fritiden.

 • Lång hjulbas, kort överhäng. Silhuetten på A7 Sportback har en atletisk utstrålning. Markerade konturer får hjulen att framträda extra tydligt och visar tydligt bilens quattro-gener.

 • Den långsträckta bagageluckan mynnar ut i en kraftigt markerad nederkant och rymmer en spoiler som automatiskt fälls ut i hastigheter över 120 km/h. En smal, sammanhängande ljuslist löper mellan baklyktorna och ger bakpartiet en ännu högklassigare karaktär.

 • Exteriören på A7 Sportback förverkligar det nya formspråk som designstudien ”Audi prologue” gav föraningar om. Den speciella ljusdesignen ger bilen en unik look.

 • Banbrytande design: Audi A7 Sportback kombinerar progressivitet, pondus och teknologiska framsteg i ett vägvinnande framtidskoncept.

 • Från de speciella S-stötfångarna fram och bak med sina S line-insatser, via de speciella, karossfärgade S-tröskelbreddarna till den temperamentsfulla lacken Tangoröd metallic – S line exteriörpaket ger A7 Sportback en ännu sportigare look.

 • Den speciella S-stötfångaren fram med sina bikakemönstrade S-line-insatser, inramade av de speciella S line-luftintagen i Titansvart. Ingår i S line exteriörpaket.

 • Sportigt bakparti S-stötfångare bak med bikakemönstrade S line-insatser, speciell S line-diffusor i titansvart samt kromad ändrörsdekor.

 • Interiörkonceptet i A7 Sportback övertygar med ännu mer plats och ännu högre komfort. Jämfört med den förra modellen har kupén vuxit 21 mm på längden vilket speciellt ger mer utrymme för knäna i baksätet. Dessutom är det nu högre till tak i baksätet.

 • Panoramaglastaket (tillval), nu med större glasyta, skapar en ljus och trevlig stämning ombord och svarar för en uttalad rymdkänsla och rent svindlande vyer.

 • Matt och blankt i sportig mix: Dekorinlägg i mörk mattborstad aluminium för dörrpanelerna, instrumentpanelen och mittkonsolen – inramade av högblank aluminiumoptik. Ingår i S line sportpaket.

 • Gör bilen ännu sportigare: Instegslister med aluminiuminlägg fram och bak, fram med S-logo. Ingår i S line sportpaket.

 • Audi design selection erbjuder dig många valmöjligheter med sina enastående eleganta material och färger för interiören. Titta bara på de högklassiga dekorinläggen i agatgrått björkträ naturell i kombination med dekordetaljer i sarderbrunt konstläder med kontrasterande stålgrå sömmar.

 • Tillval i Audi design selection: Individuellt konturerat säte i perforerat Valcona-läder, pärlemogrått med kontrasterande agatgrå sömmar.

 • Handsfree-samtal med hög ljudkvalitet, praktisk laddning av telefonen via USB eller som tillval induktivt (trådlös laddning enligt Qi-standarden), stilriktigt integrerad i kupén – tillvalet Audi phone box är den idealiska platsen för din smartphone på resan.

 • De gjutna 20"-aluminiumfälgarna med dubbel 5-ekrad V-design ger bilen en stilren look.

 • För en unik karaktär – som din egen: Gör din A7 till din egen unika bil – med utvalda dekordetaljer, färgat läder och en individuell lackering i färger från Audi exclusives breda palett. Audi exclusive gör det möjligt.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.