Design > Audi A6 Avant > A6 > Audi Sverige

Din A6 Avant

 • Design

  Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,4–5,4 l/100km
  CO₂-utsläpp, blandad körning*: 192–141 g/km
  1400x438_AA6_A_181008.jpg

Design

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,4–5,4 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 192–141 g/km
1400x438_AA6_A_181008.jpg

Proline 40 TDI S tronic *
465 900 SEK

 • Grundpris
  465 900 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  465 900 SEK
 • Månadskostnad
  Byt finansiering
  Månadskostnad:
  Bilförmån ">*
  3 221 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Design

Exteriör

Djupare fokus

Frontens låga och breda grill står tydligt i centrum med sina horisontella linjer i aluminium. De smala och nästan kisande strålkastarna med sitt karakteristiska ljus gör att frontens tyngdpunkt dras utåt och får bilen att se lägre, bredare och sportigare ut. Den horisontella linjen över motorhuven har dessutom fått en ny utformning som lyfter frontens design mer än förut.

alt txt

Progressivare

De skarpa kanterna och strama linjerna ger A6 Avant en alldeles särskild profil. Det svagt inåtvälvda dörrpartiet framhäver de kraftigt markerade hjulhusen ännu tydligare – något som är typiskt för quattro-genen. Axelavståndet i A6 Avant har växt till 2,92 meter och fälgutbudet har kompletterats med 21-tumsfälgar.

På bilden: 21-tums smidda aluminiumfälgar i 10-ekrad Y-design.

alt txt

Unik karaktär

Bakpartiets takkantspoiler och karakteristiska kromlist ger bilen ett sportigt utseende och gör att A6 Avant inte går att ta miste på. De horisontella ändrören i aluminiumdesign tillsammans med baklyktornas unika ljussignatur skapar en bild som understryker den progressiva karaktären ytterligare.

alt txt

Interiör

Lasta smartare

Med skensystemet som ingår i nya A6 Avant – och den tillvalbara fixeringssatsen – kan lastutrymmet organiseras, delas upp och anpassas helt efter dina behov. Med de fyra fästöglorna kan du skydda ditt bagage och fixera ömtåliga föremål med hjälp av teleskopstänger, nät och spännband. Om du inte har något bagage kan du snabbt och enkelt stuva undan fixeringssatsen under lastgolvet. Ännu mer komfort får du med den tillvalbara sensorstyrningen i den bakre stötfångaren som gör att du kan låsa upp och öppna bakluckan automatiskt med en fotrörelse.

alt txt

Panoramasoltak

Det tillvalbara panoramasoltaket ger 30 % mer ljusinsläpp jämfört med sin föregångare, och skapar en ljus och trevlig atmosfär i kupén. Vid starkt solljus förhindrar den elektriskt justerbara solskyddsgardinen att kupén värms upp och erbjuder 100 % ljusskydd. Självklart går det även att öppna glastaket för att släppa in frisk och härlig luft i kupén och – tack vare den integrerade vindavvisaren – en behaglig och lugn atmosfär.

alt txt