Säkerhet > A6 allroad quattro > A6 > Audi Sverige

Din A6 allroad quattro

 • Säkerhet

  Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,1–7,4 l/100km
  CO₂-utsläpp, blandad körning*: 209–192 g/km
  a6allroad_1920x600_desktop2spalt.jpg

Säkerhet

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,1–7,4 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 209–192 g/km
a6allroad_1920x600_desktop2spalt.jpg

Proline 45 TDI quattro tiptronic *
591 700 SEK

 • Grundpris
  591 700 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  591 700 SEK
 • Månadskostnad
  Byt finansiering
  Månadskostnad:
  Bilförmån ">*
  4 530 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Säkerhet durch Technik

Vår världsberömda devis, Vorsprung durch Technik. betyder många saker. En av de viktigaste sakerna är att tekniken alltid finns där för människans skull – alltså för våra förare, passagerare och medtrafikanter. Det är därför alla våra bilar har över 30 assistanssystem som standard och många modeller kan erbjuda uppemot 40. För att tekniken räddar liv.

Här följer ett urval av våra tekniska lösningar:

Pre sense

Assistanssystemet Pre sense front använder sig av en kombination av radar och kameror för att upptäcka fotgängare som plötsligt kliver ut i gatan. Bilen hjälper då föraren genom att automatiskt göra en kraftig inbromsning och undvika en eventuell olycka.

Pre sense

Pre sense rear

Människan har som bekant inte ögon i nacken, men som tur är har Audi det. Med Pre sense rear varnas du för plötsliga och dolda hinder när du backar, så att varken du eller hindret behöver råka illa ut.

Pre sense rear

Side assist

Döda vinkeln har länge varit ett orosmoment för bilförare världen över, men nu är äntligen döda vinkeln död. Med Audi Side assist varnar bilen nämligen för bilar du riskerar att missa, så att onödiga olyckor kan undvikas.

Side assist

Exit warning

En av de vanligaste olyckorna för cyklister är när bildörrar öppnas lite vårdslöst framför dem. Med assistanssystemet Exit warning låses dörren automatiskt om bilen märker att en cyklist närmar sig bakifrån och på så vis undviks olyckan.

Exit warning

Night vision

Night vision är ett av våra ledande assistanssystem som gör vinterkörningen säkrare. Systemet använder infraröd teknik för att upptäcka människor och djur på vägen upp till 300 meter framför bilen i kompakt mörker och varnar föraren i displayen bakom ratten.

Audi connect