Design > A6 allroad quattro > A6 > Audi Sverige

Din A6 allroad quattro

 • Design

  Förbrukning blandad körning: 6,6–5,8 l/100 km
  CO2-utsläpp blandad körning: 172–152 g/km
  1920x600_AA6_181015.jpg

Design

Förbrukning blandad körning: 6,6–5,8 l/100 km
CO2-utsläpp blandad körning: 172–152 g/km
1920x600_AA6_181015.jpg

allroad quattro 45 TDI tiptronic *
582 100 SEK

 • Grundpris
  582 100 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  582 100 SEK
 • Finansiering per månad
  Byt finansiering
  Finansiering:
  Bilförmån ">*
  3 842 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Design

Exteriör

En sällsynt kördynamik

Progressiv styrning är standard i Audi A6 allroad quattro. Detta ger både bättre kördynamik och komfort tack vare direkt styrrespons. Som tillval finns också dynamisk fyrhjulsstyrning där systemet kan justera styrvinklarna på fram- och bakaxeln var för sig, vilket ger en direkt och sportig styrrespons. Kördynamiken förbättras även över hela hastighetsspektret. Styrningen kräver mindre kraft vid låg hastighet och svängradien minskar med en meter. Körstabiliteten blir dessutom bättre vid högre hastigheter, och vid krävande väderförhållanden.

alt txt

Interiör

Smarta digitala lösningar

Det avancerade infotainmentsystemet MMI navigation plus med MMI touch ger dig en värld av digitala upplevelser. Systemet styrs av en vridknapp vars tillhörande pekplatta känner igen din handstil. Du kan använda en stor del av tjänsterna i Audi connect¹ för både offroad-körning och vid längre resor. Tjänsterna hjälper dig bland annat att hitta destinationer som parkeringar och sevärdheter med intressepunktssökning, och att nå målet snabbt med hjälp av trafikinformation i realtid. En egenskap som är specifik för allroad är lutningsindikatorn (bild), som visar fordonets lutning i längsled och sidled. Du manövrerar enkelt systemet via de två pekskärmarna på mittkonsolen som ger tydlig akustisk återkoppling, eller via röstkommandon.

alt txt

En ljudupplevelse utöver det vanliga

Att bara lyssna på radio hör till det förflutna med tillvalet Bang & Olufsen Sound System. Den mer omfattande versionen består av nitton högtalare och en förstärkare med 1820 W effekt som skapar ett ljud som är minst sagt imponerande. En mikrofon inuti bilen justerar dessutom ljudbilden i förhållande till yttre påverkan som gör att buller och bakgrundsbrus reduceras.

Bang & Olufsen Sound system i Audi A6 allroad