Smart teknik > A5 Sportback g-tron > A5 > Audi Sverige

A5 Sportback g-tron

Audi A5 Coupé

1920x600_AA5_G-tron_171001_1.jpg

Smart teknik

Drivning

Detta är fordonsgas

Fordonsgas i Sverige består till cirka 90% av biogas (2018). Biogas är en förnybar energikälla som kraftigt reducerar utsläppen av koldioxid. Biogas är dessutom lokalproducerat genom en väl utbyggd produktion i Sverige. Ungefär 10% av fordonsgas består av naturgas, som har lägst CO₂-utsläpp av alla fossila bränslen. Vid förbränningen av fordonsgas produceras endast små mängder partiklar. Först när gasnivån når reservmarkeringen växlar bilen över till bensindrift, utan att du märker det.

Fordonsgasdriven Audi A5 Sportback g-tron

Reglagekoncept och infotainment

Alltid välinformerad

Om du väljer styrterminalen MMI Navigation plus som tillval kommer din Audi A5 Sportback g-tron automatiskt att förses med Audi connect Navigation och Infotainment i tre år*. Detta ger dig exempelvis kartinnehåll i 3D. Du får också information om trafikläget på din route i realtid och CNG-priser på tillgängliga tankstationer.

*kan förnyas mot en avgift

MMI navigation plus i Audi A5 Sportback g-tron

Mobilfack och telefoni

Så fort din kompatibla smartphone har placerats i tillvalet Audi phone box och anslutits till din Audi A5 Sportback g-tron via Bluetooth kan du styra den via MMI, multifunktionsratten eller via röststyrning. Tack vare att mobilfacket är anslutet till bilens antenn får du även bättre samtals- och mottagningskvalitet. Din smartphone kan även laddas trådlöst i Audi phone box om den har stöd för Qi-standarden.

*kan förnyas mot en avgift

Mobilfack i Audi A5 Sportback g-tron

Ljudkvalitet på en helt ny nivå

Tillvalet Bang & Olufsen Sound System erbjuder en slående ljudupplevelse. Systemet består av en förstärkare med total effekt på 755 W – och hela tjugo högtalare med hög prestanda. Den nya 3D-ljudfunktionen förstärker rymlighetskänslan i din Audi A5 Sportback g-tron.

Bang & Olufsen Sound System i Audi A5 Sportback g-tron