Design > Audi A5 Coupé > A5 > Audi Sverige

Din A5 Coupé

 • Design

  Förbrukning blandad körning: 4,3–4,1 null
  CO2-utsläpp blandad körning: 113–107 null
  1920x600_A166823_large.jpg

Design

Förbrukning blandad körning: 4,3–4,1 null
CO2-utsläpp blandad körning: 113–107 null
1920x600_A166823_large.jpg

40 TDI quattro Proline Sport S tronic *
459 000 SEK

 • Grundpris
  459 000 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  459 000 SEK
 • Finansiering per månad
  Byt finansiering
  Finansiering:
  Bilförmån ">*
  3 075 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Design

Exteriör

Strålande

Tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare lyser upp gator och omgivningar. De ger även större säkerhet genom att låta dig dämpa eller slå av och på enskilda ljusdioder. Mötande och framförliggande fordon mörkas på så sätt i ljusbilden, samtidigt som alla andra områden i ljusbilden förblir upplysta.

 Audi Matrix LED-strålkastare med Audi A5 Coupé

Mer distinkt

De aerodynamiskt utformade ytterbackspeglarna sitter på dörrkarmarna, omgivna av distinkt formgivna kromfästen med S line-text som går att konfigurera i tillvalssportpaketet S line.

Aerodynamiskt utformade ytterbackspeglar sitter på dörrkarmarna.

Extraordinära

De slimmade bakljusen har LED-teknik som standard. Den omisskännliga LED-ljussignaturen understryker bakljusens skulpterade geometri, vilket även tillvalet dynamiska blinkers gör. En trendsättande innovation, inte bara estetiskt.

LED-ljussignatur för Audi A5 Coupé

Den perfekta vågen

2007 skapade vi en riktig designikon med Audi A5. Nu är den andra generationen här med en mer förfinad och ännu fräschare look. Det centrala designelementet är skulderlinjen i form av en våg.

 Audi A5 Coupé

Interiör

Exklusivitet

Med Audi exclusive är din Audi inte bara något speciellt utan också något särskilt personligt. Med det enorma utbudet av möjligheter för personanpassning i kupén och på utsidan kan du forma bilen utifrån din personlighet, självklart med högsta kvalitet.

Interiören i Audi A5 Coupé

Personifierade säten

Personanpassa din Audi och ge dig själv och din bil plats att vara unik. Med en omfattande färgpalett, många typer av läder och andra formgivningsmöjligheter med sömmar och kantband.

Interiören i Audi A5 Coupé

Invändig perfektion

Inget annat material skapar atmosfär på samma sätt som trä. Utvalda träslag används som dekorativa inlägg för att understryka din bils karaktär. Utbudet sträcker sig från klassisk ek till extravaganta varianter som myrten masur.

Interiören i Audi A5 Coupé