Design > Audi A5 Coupé > A5 > Audi Sweden

Din A5 Coupé

 • Design
  Förbrukning blandad körning: 4,3–4,1 l/100 km
  CO2-utsläpp blandad körning: 113–107 g/km
  1920x600_A166823_large.jpg
Design
Förbrukning blandad körning: 4,3–4,1 l/100 km
CO2-utsläpp blandad körning: 113–107 g/km
1920x600_A166823_large.jpg

40 TDI Proline Sport S tronic 1
437 200 SEK

 • Grundpris
  437 200 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  437 200 SEK
 • Finansiering per månad
  Byt finansiering
  Finansiering:
  Bilförmån 2
  2 863 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Design

Exteriör

Strålande

Tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare lyser upp gator och omgivningar. De ger även större säkerhet genom att låta dig dämpa eller slå av och på enskilda ljusdioder. Mötande och framförliggande fordon elimineras på så sätt i ljusbilden medan alla områden mellan och bredvid dem förblir upplysta.

 Audi Matrix LED-strålkastare med Audi A5 Coupé

Extraordinära

De slimmade tredimensionella bakljusen har LED-teknik som standard. Den omisskännliga LED-ljussignaturen understryker bakljusens skulpterade geometri, vilket även tillvalet dynamiska blinkers gör. En trendsättande innovation, inte bara estetiskt.

LED-ljussignatur för Audi A5 Coupé

Den perfekta vågen

2007 skapade märket med de fyra ringarna en riktig designerpjäs med Audi A5. Nu är den andra generationen här med en mer förfinad och ännu fräschare look. Det centrala designelementet är den tredimensionella skulderlinjen i form av en våg.

 Audi A5 Coupé

Interiör

Invändigt värde

De nya anpassningsprogrammen ger ett enormt antal anpassningsalternativ. Utöver grundmodellens egenskaper erbjuder S line sportpaketet och Audi design selection mer personanpassning, särskilt i kupén.

Interiören i Audi A5 Coupé

Exklusivitet utan kompromisser

Med Audi exclusive är din Audi inte bara något speciellt utan också något särskilt personligt. Med det enorma utbudet av möjligheter för personanpassning i kupén och på utsidan kan du forma bilen utifrån din personlighet, självklart med samma höga kvalitet.

Interiören i Audi A5 Coupé

Säten som passar som handsken

Personanpassa din Audi och ge dig själv och din bil plats att vara unik. Med en omfattande färgpalett, många typer av läder och andra formgivningsmöjligheter med sömmar och kantband.

Interiören i Audi A5 Coupé

Perfektion för beröring

Inget annat material skapar atmosfär på samma sätt som trä. Utvalda träslag används som dekorativa inlägg för att understryka din bils karaktär. Utbudet sträcker sig från klassisk ek till extravaganta varianter som myrtenmasur.

Interiören i Audi A5 Coupé