Audi A5 Coupé > A5 > Audi Sverige
The Audi A5 Coupé
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,9–5,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 179–135 g/km

Kraftfull elegans.
Nya Audi A5 Coupé.

Äntligen kan vi presentera nya Audi A5 Coupé – i sin mest kraftfulla skepnad hittills. Den nya designen gör att A5 Coupé ser både lägre och bredare ut än tidigare, samtidigt som det eleganta uttrycket finns kvar. Under ytan kan du givetvis förvänta dig en stark motor och den allra senaste tekniken. Välkommen in och upplev exakt hur sportig din vardag kan bli.

Sportig från alla vinklar

Tack vare det nya designspråket kan du njuta av din Audi A5 Coupé innan du ens satt dig i den. Några av alla detaljer som bidrar till det sportiga intrycket är kromlisterna och de breda luftintagen i fronten. På sidorna är de accentuerade trösklarna och 18-tumsfälgarna i aluminium som framhävs av de markanta hjulhusen särskilda höjdpunkter, medan det breda bakpartiet imponerar med ikoniska avgasrör samt den horisontella listen i matt aluminiumsilver på diffusorn. Bilen som visas här är ”edition one” – en extra sportig version av A5 Coupé med flera exklusiva funktioner.

Front view Audi A5 Coupé
Mer om ljusdesignen

Digitala detaljer – för en smartare vardag

Med Audi phone box light kan du dra fördel av trådlös laddning i din Audi A5 Coupé, och med tillvalet Audi phone box kan du njuta av ännu bättre samtalskvalitet vid både inkommande och utgående samtal. Vidare gör tillvalet Audi connect-nyckeln att du kan låsa och låsa upp A5 Coupé med din smartphone* – utan att behöva använda den faktiska bilnyckeln.

The Audi A5 Coupé

Kompromisslös och personlig interiör

De horisontellt utformade designelementen i interiören hos Audi A5 Coupé ger en känsla av rymd, vilket förstärks ytterligare av de lyxiga materialen och det senaste infotainmentsystemet. Lägg till mittkonsolen med ny design och tillvalet LED-miljöbelysning och du har en fulländad, exklusiv interiör. Önskar du anpassa den ännu mer finns S line tillgängligt.

Interior design in the Audi A5 Coupé

Kraftfull och bekväm körning

Den dynamiska styrningen hos Audi A5 Coupé ger en sportig och bekväm körning genom att anpassa bilens styrförhållande och styrkraft precist efter hastigheten. I kombination med Audi drive select får du en körupplevelse som är skräddarsydd efter dina egna önskemål. Du kan när som helst anpassa körningen med inställningarna dynamic, comfort, auto, individual och efficiency. För att maximera bränsleeffektiviteten har de flesta TFSI- och TDI-motorer även ett mildhybridsystem på 12 V, och för ännu bättre dynamik finns quattro drive med ultrateknik också tillgängligt för vissa motorer.

Rear view Audi A5 Coupé

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.