Nya A5 Cabriolet > A5 > Audi Sweden

A5 Cabriolet

Förbrukning blandad körning: 6,7–4,6 l/100 km
CO2-utsläpp blandad körning: 152–122 g/km

2.0 TDI Proline Sport S tronic 1
499 200 SEK

 • Grundpris
  499 200 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  499 200 SEK
 • Finansiering per månad
  Byt finansiering
  Finansiering:
  Bilförmån 2
  3 359 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Nya A5 Cabriolet

Öppnar upp för framtidens alla möjligheter – nya Audi A5 Cabriolet imponerar redan vid första mötet. Nu med en ännu vassare look, bl.a. med en starkare profilerad mittlinje. A5 Cabriolet har en styvare kaross än alla sina konkurrenter – samtidigt är den av de lättaste i klassen. Men det är inte bara utsidan som imponerar. Interiören karakteriseras av högklassiga material med ett perfekt utförande – ett kännemärke för Audi. Här finns det gott om plats för dig och dina passagerare – och inte minst för dina idéer. Dina valmöjligheter för att få bilen som just du vill ha den är många – Audi virtual cockpit, Bang & Olufsen sound system och upp till 30 olika assistanssystem är bara ett par exempel ur den långa listan av utrustningsalternativ.

Effektiv ljuddämpning.

Akustiksuffletten minskar trafikbullret i kupén på ett mycket effektivt sätt. Den är ljudisolerad med polyuretanskum som märkbart förbättrar ljudmiljön ombord. Redan vid lanseringen kommer den snygga, helautomatisk suffletten att finnas i flera olika färger, både till A5 Cabriolet. Att öppna den tar inte mer än 15 sekunder, och på nästan lika snabba 18 sekunder har du stängt suffletten igen. Och du behöver inte stanna för att göra det, i hastigheter upp till 50 km/h kan den både öppnas och stängas.

A5 Cabriolet

På natursköna kustvägar eller mitt i pulserande storstadsmiljö – nya Audi A5 Cabriolet är en bil som imponerar lika mycket på varje resa, dag som natt. Och den är progressiv in i minsta detalj. Välj mellan en bensindriven TFSI-motor eller en TDI-diesel – båda är lika bränslesnåla som de är sportiga. Speciellt imponerande är den intelligenta kombinationen av material och den högeffektiva lättviktskonstruktion som gjort att vikten kunnat sänkas med hela 40 kg. Det innebär att A5 Cabriolet med den 190 hk starka motorn 2.0 TDI under huven väger in på låga 1.690 kg. Bagageutrymmet har en volym på 380 liter med suffletten uppe. Sufflettluckan i bagageutrymmet förs automatiskt ned när suffletten öppnas och upp igen när denna stängs. Det gör att du alltid har tillgång till den maximala lastvolymen.