Audi A5 Cabriolet
The Audi A5 Cabriolet
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,2–5,8 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 187–152 g/km

Frihetskänslan har fått ett namn.
Audi A5 Cabriolet.

Gränslös körglädje och känslan av total frihet. Med Audi A5 Cabriolet får du inte bara en sportig och elegant bil, utan även den härliga möjligheten att byta ut tak mot bar himmel på bara femton sekunder. Lägg till en ny design, den senaste tekniken och kraftfulla motorer och vi vågar påstå att A5 Cabriolet checkar av det mesta på önskelistan. Välkommen att uppleva den ultimata frihetskänslan.

Sportig från alla vinklar

Audi A5 Cabriolet ger en unik känsla av frihet och sticker verkligen ut från mängden – särskilt med taket nedfälld. De sportiga egenskaperna understryks bland annat av kromlisten och de breda luftintagen i fronten, samt av de markanta trösklarna på sidorna. Vidare finns 20-tumsfälgar i aluminium tillgängliga för den som vill framhäva de markanta hjulhusen ytterligare. De specialdesignade avgasrören och den horisontella listen i matt aluminiumsilver på diffusorn ger det breda bakpartiet ett kraftfullt intryck. Sist men inte minst så kan den stilrena tygcabrioleten öppnas och stängas på bara femton sekunder i hastigheter upp till 50 km/h.

Side and rear view Audi A5 Cabriolet

Lyxig och stilren – även på insidan

Interiören hos Audi A5 Cabriolet ger en känsla av rymd som understryks visuellt av de horisontella formelementen, men även av den nydesignade mittkonsolen, dörrinklädnaden med glasimitation samt de högkvalitativa materialen. Det toppmoderna infotainmentsystemet och tillvalet LED-miljöbelysning ger interiören i A5 Cabriolet ett ännu mer elegant intryck. Med S line kan du lägga till ännu fler visuella detaljer i interiören.

The Audi A5 Cabriolet

Sportig och bekväm körning

Den dynamiska styrningen hos Audi A5 Cabriolet anpassar styrförhållandet och styrkraften efter bilens hastighet, vilket gör körningen både sportig och bekväm. Vidare kan du anpassa körstilen ytterligare efter dina egna önskemål med Audi drive select och körlägena dynamic, comfort, auto, individual och efficiency. För vissa TFSI- och TDI-motorer finns även quattro drive med ultrateknik som fördelar drivkraften efter förhållandena, vilket medför förbättrad dynamik och prestanda under körningen. Mildhybridsystemet på 12 V ökar också effektiviteten i de flesta av våra kraftfulla motorer.

Side view Audi A5 Cabriolet

Elegant och intelligent belysning

Audi A5 Cabriolet är utrustad med Audi LED-strålkastare som även fått en ny och renare design. Dessa imponerar såväl formmässigt som med sitt smarta, adaptiva ljus. Dessutom finns Matrix LED-strålkastare med sin unika ljussekvens i coming/leaving home-funktionen tillgängligt, samt dynamiska blinkers. Andra exklusiva tillval är Audi Matrix LED-strålkastare med laserljus för ännu bättre sikt på längre avstånd.

Rear view Audi A5 Cabriolet

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

1
Besök audi.se/connect eller kontakta din Audi-partner för detaljerad information om Audi connect.
2
Google och Google-logotypen är registrerade varumärken för Google Inc.