Smart teknik > Audi A4 Avant g-tron > A4 > Audi Sverige

A4 Avant g-tron

  • Smart teknik

    1920x600_AA4_G-TRON_181001_v2.jpg

Smart teknik

1920x600_AA4_G-TRON_181001_v2.jpg

Smart teknik

Drivning

Detta är fordonsgas

Fordonsgas i Sverige består till cirka 90% av biogas (2018). Biogas är en förnybar energikälla som kraftigt reducerar utsläppen av koldioxid. Biogas är dessutom lokalproducerat genom en väl utbyggd produktion i Sverige. Ungefär 10% av fordonsgas består av naturgas, som har lägst CO₂-utsläpp av alla fossila bränslen. Vid förbränningen av fordonsgas produceras endast små mängder partiklar. Först när gasnivån når reservmarkeringen växlar bilen över till bensindrift, utan att du märker det.

Virtual cockpit i Audi A4 Avant

Reglagekoncept och infotainment

Alltid välinformerad

Om du väljer styrterminalen MMI Navigation plus som tillval kommer din Audi A4 Avant g-tron automatiskt att förses med Audi connect Navigation och Infotainment i tre år*. Detta ger dig exempelvis kartinnehåll i 3D. Du får också information om trafikläget på din rutt i realtid och CNG-priser på tillgängliga tankstationer.

*kan förnyas mot en avgift

MMI navgiation i Audi A4 Avant

Mobilfack och telefoni

Så fort din kompatibla smartphone har placerats i tillvalet Audi phone box och anslutits till din Audi A4 Avant g-tron via Bluetooth kan du styra den via MMI, multifunktionsratten eller via röststyrning. Tack vare att mobilfacket är anslutet till bilens antenn får du även bättre samtals- och mottagningskvalitet. Din smartphone kan också laddas trådlöst i Audi phone box om den har stöd för Qi-standarden.

Mobilfack i Audi A4 Avant