Smart teknik > A4 allroad quattro > A4 > Audi Sverige

Din A4 allroad quattro

 • Smart teknik

  Förbrukning blandad körning: 6,8–5,0 l/100 km
  CO2-utsläpp blandad körning: 161–132 g/km
  1920x600_AA4_A_191003.jpg

Smart teknik

Förbrukning blandad körning: 6,8–5,0 l/100 km
CO2-utsläpp blandad körning: 161–132 g/km
1920x600_AA4_A_191003.jpg

A4 allroad quattro 40 TDI Proline S tronic *
482 100 SEK

 • Grundpris
  482 100 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  482 100 SEK
 • Finansiering per månad
  Byt finansiering
  Finansiering:
  Bilförmån ">*
  3 284 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Smart teknik

Förvaringskoncept

Flexibel och funktionell

De praktiska och tekniska lösningarna för in- och urlastning visar på hur väl Audi A4 allroad quattro¹ passar även i vardagslivet. Bilen rymmer upp till 495 liter – och med nedfällt baksäte (som är delbart 40:20:40) upp till 1 495 liter. I standardutrustningen ingår bland annat elektriskt bagageutrymmesskydd och fjärrfrigöring av ryggstöd. Du kan även välja till fastsättningsanordningar som ger ännu fler möjligheter. Då får du två teleskopstänger som fästs i bagageutrymmets skensystem för ytterligare lastsäkring. Om du inte har en hand ledig kan du med tillvalet för sensormanövrerad öppning av bagageluckan enkelt öppna denna med foten istället. Med tillvalet komfortnyckel kan du låsa och låsa upp hela bilen med hjälp av sensorer i dörrhandtagen, där det enda som krävs är att du bär med dig nyckeln.

Bagageutrymmet i Audi A4 allroad

Infotainment

Upplev en digital värld

Med MMI navigation plus med MMI touch kan du utnyttja en stor del av utbudet i Audi connect³. Därmed får du åtkomst till digitala tjänster inom infotainment, navigation, säkerhet och service. Dessa kan till exempel informera dig om trafikflödet i realtid, hitta intressanta resmål i din närmaste omgivning och ta reda på aktuella bränslepriser. I Google Earth™⁴ navigationsverktyg ingår terränginformation, gatunamn och företagsförteckningar. Systemet hanteras enkelt med röststyrning och en central 10,1-tums display. Tack vare vår speciella touch-funktion får du akustisk återkoppling.

MMI-display i Audi A4 allroad quattro

Integrerad smartphone

Det finns ännu fler tekniker som gör att du sömlöst kan ta med ditt digitala liv in i Audi A4 allroad quattro¹. Med tillvalet Audi connect key² (bild) kan du bekvämt låsa och låsa upp bilen med din smartphone, utan att behöva bära med dig den faktiska bilnyckeln. Med appen myAudi⁵ kan du vidarebefordra Audi connect key till fem personer samtidigt. Tillvalet Audi phone box¹² kopplar samman din smartphone med bilens yttre antenn, vilket ger bättre mottagning och tillåter handsfree-samtal. Om din smartphone är Qi-kompatibel kan du ladda den induktivt med Audi phone box.

Audi connect i A4 allroad