Design > A4 allroad quattro > A4 > Audi Sverige

Din A4 allroad quattro

 • Design

  Förbrukning blandad körning: 6,8–6,8 l/100 km
  CO2-utsläpp blandad körning: 154–153 g/km
  1920x600_Stage_QA4_181006.jpg

Design

Förbrukning blandad körning: 6,8–6,8 l/100 km
CO2-utsläpp blandad körning: 154–153 g/km
1920x600_Stage_QA4_181006.jpg

allroad quattro 45 TFSI Proline S tronic *
490 500 SEK

 • Grundpris
  490 500 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  490 500 SEK
 • Finansiering per månad
  Byt finansiering
  Finansiering:
  Bilförmån *
  3 355 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Design

Exteriör

Kördynamik

Audi A4 allroad quattro har 23 mm högre chassi och totalt 34 mm högre markfrigång jämfört med Audi A4 Avant, vilket betyder att A4 allroad quattro passar utmärkt både på vanliga vägar och i lätt offroad-terräng. A4 allroad quattro kan även utrustas med fjädring med stötdämparreglering som ett alternativ till standardfjädringen. Sensorerna mäter rörelsen i alla fyra hjul samt längsgående och tvärgående acceleration. Stötdämparnas egenskaper anpassas sedan efter vägförhållandet och körsituationen, vilket resulterar i ännu mer komfort och lysande offroad-egenskaper. Dessutom kan du med ett knapptryck välja chassits grundinställningar med hjälp av Audi drive select, så att du alltid har tillgång till önskade köregenskaper.

Kördynamiksystemet Audi drive select ingår i Audi A4 allroad quattro och erbjuder ett utökat utbud av funktioner. Förutom de bekanta körlägena comfort, auto, dynamic, efficiency och individual finns även ett offroad-läge. Det justerar motor- och växellådsstyrningen, styrinrättningen, tillvalet adaptivt chassi och alla relevanta förarassistanssystem för optimal prestanda i lätt offroad-terräng.

Kördynamik i Audi A4 allroad quattro

Interiör

Modern komfort

Med tillvalet sensormanövrerad öppning krävs endast en enkel fotrörelse för att öppna bakluckan, vilket gör att det går snabbt och lätt att lasta i och ur. Audi tillhandahåller även andra praktiska funktioner om så önskas, till exempel den tillvalbara dragkroken som låses upp elektriskt med ett knapptryck.

Bagageutrymmet

Smart förvaring

Tack vare den kubiska formen kan hela bagageutrymmets volym på 505 liter utnyttjas fullt ut. Ett lastnät och takräckena medföljer, likaså den elektriska bakluckan och ett elektriskt insynsskydd. Dessutom finns avdelare som tillval och praktiska Audi originaltillbehör såsom bagagerumsmatta och takbox.

Bagageutrymmet - avdelare