Smart teknik > A3 Sportback g-tron > A3 > Audi Sverige

Din A3 Sportback g-tron

 • Smart teknik

  Förbrukning blandad körning: 3,5–3,5 kg/100km
  CO2-utsläpp blandad körning: 96–95 g/km
  1920x600-AA3_G-TRON_161002_v2.jpg

Smart teknik

Förbrukning blandad körning: 3,5–3,5 kg/100km
CO2-utsläpp blandad körning: 96–95 g/km
1920x600-AA3_G-TRON_161002_v2.jpg

A3 Sportback 30 g-tron Proline S tronic *
304 700 SEK

 • Grundpris
  304 700 SEK
 • Tillvalsutrustning
  0 SEK
 • Pris:
  304 700 SEK
 • Förmånsvärde per månad
  Byt finansiering
  Förmånsvärde:
  Bilförmån ">*
  1 238 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Smart teknik

Drivning

Detta är fordonsgas

Huvuddelen av fordonsgas är metan (CH₄) som har lägst CO₂-utsläpp av alla fossila bränslen. I Sverige är fordonsgas dessutom garanterad minst 50% inbladning av förnybar biogas. Biogas produceras i huvudsak i Sverige från bland annat matrester. På vissa stationer har du dessutom möjlighet att tanka med 100% biogas, med ännu större miljövinst. Vid förbränningen av CNG produceras endast små mängder partiklar. Först när gasnivån når reservmarkeringen växlar bilen över automatiskt till bensindrift, utan att du märker det.

Audi Matrix LED-strålkastare i Audi A3 Sportback

Assistanssystem

Alltid välinformerad

Om du väljer styrterminalen MMI Navigation plus som tillval kommer din Audi A3 Sportback g-tron automatiskt att förses med Audi connect Navigation och Infotainment i tre månader*. Detta ger dig exempelvis kartinnehåll i 3D. Du får också information om trafikläget på din route i realtid och CNG-priser på tillgängliga tankstationer.

* Kan förnyas mot en avgift.

MMI Navigation plus med 3D-kartor

Mobilfack och telefoni

Så fort din kompatibla smartphone har placerats i tillvalet Audi phone box och anslutits till din Audi A3 Sportback g-tron via Bluetooth kan du styra den via MMI, multifunktionsratten eller via röststyrning. Tack vare att mobilfacket är anslutet till bilens antenn får du även bättre samtals- och mottagningskvalitet. Din smartphone kan även laddas trådlöst i Audi phone box om den har stöd för Qi-standarden.

Audi Phone box med trådlös laddning för Qi-standard

Ljudkvalitet på en helt ny nivå

Tillvalet Bang & Olufsen Sound System erbjuder en slående ljudupplevelse. Systemet består av en förstärkare med total effekt på 705 W – och hela fjorton högtalare med hög prestanda. En mikrofon inne i bilen registrerar buller och bakgrundsljud och justerar ljudet därefter. Visuellt passar de exklusiva högtalarskydden och LED-detaljbelysningen i de främre bashögtalarna perfekt in i den högkvalitativa interiören i din Audi A3 Sportback g-tron.

Bang & Olufsen Sound System