Smart teknik > A3 Cabriolet > A3 > Audi Sverige

Din A3 Cabriolet

Smart teknik

Förbrukning blandad körning: 8,1–6,6 l/100km
CO2-utsläpp blandad körning: 182–151 g/km
1920x600-A161821_large.jpg

A3 Cabriolet 35 TFSI Sport Edition 6-växlad *
338 100 SEK

 • Grundpris
  335 000 SEK
 • Tillvalsutrustning
  3 100 SEK
 • Pris:
  338 100 SEK
 • Förmånsvärde per månad
  Byt finansiering
  Förmånsvärde:
  Bilförmån ">*
  2 113 SEK
Nya bilar i lager som matchar din konfiguration

Smart teknik

Assistanssystem

MMI Navigation plus med MMI touch®

Fullt uppkopplad, innovativ och intuitiv. I instrumentbrädan på alla A3 Cabriolet sitter MMI Radio plus med 7-tums färgdisplay som fälls upp elektroniskt. Där hittar man även infotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch (tillval) som erbjuder smart navigationsteknik med ett brett utbud av finesser. Röststyrningen, som fungerar för navigation, radio, media och telefon ger dig snabb och säker tillgång till mängder av funktioner.

Audi virtual cockpit

Audi virtual cockpit visar upp den viktigaste informationen grafiskt på den ljusstarka 12,3-tumsdisplayen. Du kan välja mellan två lägen: i klassisk vy ligger fokus på hastighetsmätaren och varvräknaren, i ”infotainmentläget” visas innehåll som navigationskartan i större storlek.

Audi smartphone-gränssnitt och Audi connect

Om du väljer tillvalet MMI Navigation plus ingår Audi connect som ansluter din A3 Cabriolet till internet via ett supersnabbt LTE-nätverk. Då kan du enkelt surfa och skicka e-postmeddelanden via bilens Wi-Fi-hotspot. Dessutom har du alla Audi Connects andra tjänster nära till hands. En annan smart grej är Audi smartphone-gränssnittet, som integrerar iOS-telefoner i en särskilt utvecklad miljö i MMI.

Audi phone box

När din smarttelefon ligger i tillvalet Audi phone box och har anslutits till bilen via Bluetooth upptäcks den automatiskt och kan styras snabbt och enkelt med MMI, multifunktionsratten eller rösten. Signalen mellan förvaringsfacket och bilens antenn ger även bättre röst- och mottagningskvalitet. Och om din smartphone har stöd för Qi-standarden kan den laddas i Audi phone box – sladdlöst med induktionsladdning.

Bang & Olufsen Sound System

Detta magnifika ljudsystem erbjuder surroundljud via 14 högtalare med hög prestanda, inklusive centrumhögtalare i instrumentbrädan och subwoofer. De exklusiva kåporna med aluminiumdetaljer och LED-belysning i de främre bashögtalarna skapar dessutom en skön atmosfär. I kombination med MMI Navigation plus med MMI touch och integrerad DVD-spelare kan media spelas upp med 5.1 surroundljud – helt enkelt en enastående ljudupplevelse.

Ljusteknik

Säkerhet, effektivitet och design

Audi Matrix LED-strålkastare delar in LED-helljuset i flera små individuella dioder som slås på och av eller dimmas individuellt beroende på situation. På så sätt lyser de alltid upp vägen med hög precision och högsta möjliga ljusstyrka utan att du behöver justera riktningen med ratten. Det gör att strålkastarsystemet kan reagera med hög precision på andra fordon samtidigt som vägen alltid förblir upplyst.