Laddhybrider > Vårt hållbarhetsarbete > Audi Sverige
Audi A6 Avant TFSI e

Laddhybrider

Audi miljöbilar

Laddhybrider från Audi

Audis elektrifieringsoffensiv innehåller flera delar, där givetvis ett smart och flexibelt laddhybridskoncept ingår. En stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass skapar förutsättningar för en flexibel och bra körupplevelse med lägre klimatpåverkan.

Fördelar med laddhybrid

Ren

eldrift i vardagen.

Lågt

förmånsvärde och
låga bränslekostnader

Låga

CO2 utsläpp

A6 Avant TFSI e

Vem passar en laddhybrid till?

Laddhybrider är optimerade för att du ska kunna hantera dagliga resor och ärenden på 100% eldrift – helt utan utsläpp. Men samtidigt ska du kunna känna trygghet i att det finns en förbränningsmotor som tar vid om du inte har möjlighet att ladda bilens batteri med jämna mellanrum. På så vis är laddhybrider en smart mellanväg för moderna människor som vet med sig att de behöver flexibilitet i vardagen.

Vad är en laddhybrid?

Våra laddhybrider är utrustade med en klassisk förbränningsmotor och en elmotor för effektiv, flexibel och skonsam körning. Laddhybriderna väljer automatiskt den optimala fördelningsstrategin mellan motorerna, vilket bidrar till att öka räckvidden på el samt minskade CO2-utsläpp. Till vardags är räckvidden i elmotorn tillräcklig för att klara de flesta resor och ärenden – och ger dig friheten att köra fossilfritt. Det betyder att du kan sänka både dina bränslekostnader och din miljöpåverkan.

Hybriddrift

Hybriddrift Våra laddhybrider är utrustade med olika körlägen för att du ska kunna välja hur du vill att bilen ska prioritera driften. Väljer du till exempel HYBRID-läget får du en effektiv kombination av el och förbränning som gör att bilen optimerar förbrukningen på längre resor.

Räckvidd

När man studerar hur folk faktiskt använder sina bilar i dagens samhälle kan man konstatera att majoriteten av alla resor är kortare än 50 kilometer. Det är därför laddhybriderna är ett så intressant och framgångsrikt koncept. Det dagliga användandet kan alltså till stor del ske på 100% eldrift, men vid behov så finns det en bensinmotor som hjälper till.

Säkrare med quattro®

I 40 år har vår legendariska fyrhjulsdrift – quattro – varit ledande på marknaden. Och nuförtiden kan du få den i alla våra hybridmodeller.

Audi A6 Avant TFSI e

Upptäck nya Audi A6 Avant TFSI e

Just nu finns det sju laddhybrider från Audi ute på marknaden, bland annat vår ikoniska A6 både som Avant och Sedan. Sportiga, bekväma och med utrymmen så att det räcker och blir över.

Audi A6 Avant TFSI e

Våra laddhybrider

 • a6limoetron-n1-2020.png
  Audi A6 Sedan TFSI e

  De stora utrymmena kombinerat med de sportiga linjerna gör A6 Sedan till en av våra mest uppskattade bilar. Den är det bästa av två världar.

  Förmånsvärde: från 2 463 kr/mån
  Frånpris: 649 000 kr

  Upptäck Audi A6 Sedan TFSI e
 • a6avantetron-n1-2020.png
  Audi A6 Avant TFSI e

  Tjänstebilsfavoriten som dessutom är en vägvinnande familjebil. A6 Avant är själva definitionen av en Audi: stark, säker, bekväm.

  Förmånsvärde: från 2 957 kr/mån
  Frånpris: 666 000 kr

  Upptäck Audi A6 Avant TFSI e
 • q5etron-n1-2020.png
  Audi Q5 TFSI e

  Q5 är vår kanske mest klassiska SUV – med kraftfull framtoning, quattro fyrhjulsdrift och sportig interiör. Inte undra på att den är en testvinnare.

  Förmånsvärde: från 2 750 kr/mån
  Frånpris: 580 700 kr

  Upptäck Audi Q5 TFSI e
 • a7-sb-tfsi-e.png
  Audi A7 Sportback TFSI e

  A7 Sportback har kommit att bli en designikon med sina låga, sportiga linjer och breda front. En upplevelse att köra, en upplevelse att åka.

  Förmånsvärde: från 4 388 kr/mån
  Frånpris: 765 000 kr

  Upptäck Audi A7 Sportback TFSI e
 • a8etron-n1-2020.png
  Audi A8 TFSI e

  Flaggskeppet Audi A8 ger dig all tänkbar komfort och otroliga utrymmen. Det är svårt att färdas bättre och bekvämare än så här.

  Förmånsvärde: från 6 350 kr/mån
  Frånpris: 1 130 700 kr

  Upptäck Audi A8 TFSI e
 • A8-L-tfsi-e_2020.png
  Audi A8 L TFSI e

  A8 med ett L efteråt är beteckningen för limousinversionen av vårt flaggskepp. Extra utrymmen, extra finesser, extra allt.

  Förmånsvärde: från 6 775 kr/mån
  Frånpris: 1 180 700 kr

  Upptäck Audi A8 L TFSI e
 • q7etron-n1-2020.png
  Audi Q7 TFSI e

  Vår största SUV är ett kraftpaket som kombinerar generösa utrymmen med mängder av säkerhet. Och givetvis med quattro som standard.

  Förmånsvärde: från 5 038 kr/mån
  Frånpris: 888 200 kr

  Upptäck Audi Q7 TFSI e

Kommande laddhybrider

Som du säkert upptäckt har vi redan ett stort antal laddhybrider ute på marknaden, men fler kommer det att bli:

 • Audi A3 (2020)
 • Audi Q3 (2021)
Laddhybrider
 
Hitta en Audi-återförsäljare
Välkommen in till din närmaste handlare och upptäck Audi.
Sök här
Hitta en Audi-återförsäljarei ditt område