Laddhybrider > Vårt hållbarhetsarbete > Audi Sverige
Audi A6 Avant TFSI e

Laddhybrider

Audi miljöbilar

Laddhybrider från Audi

Audis elektrifieringsoffensiv innehåller flera delar, där givetvis ett smart och flexibelt laddhybridskoncept ingår. En stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass skapar förutsättningar för en flexibel och bra körupplevelse med lägre klimatpåverkan.

Fördelar med laddhybrid
Ren

eldrift i vardagen.

Lågt

förmånsvärde och
låga bränslekostnader

Låga

CO2 utsläpp

A6 Avant TFSI e

Vem passar en laddhybrid till?

Laddhybrider är optimerade för att du ska kunna hantera dagliga resor och ärenden på 100% eldrift – helt utan utsläpp. Men samtidigt ska du kunna känna trygghet i att det finns en förbränningsmotor som tar vid om du inte har möjlighet att ladda bilens batteri med jämna mellanrum. På så vis är laddhybrider en smart mellanväg för moderna människor som vet med sig att de behöver flexibilitet i vardagen.

Vad är en laddhybrid?

Våra laddhybrider är utrustade med en klassisk förbränningsmotor och en elmotor för effektiv, flexibel och skonsam körning. Laddhybriderna väljer automatiskt den optimala fördelningsstrategin mellan motorerna, vilket bidrar till att öka räckvidden på el samt minskade CO2-utsläpp. Till vardags är räckvidden i elmotorn tillräcklig för att klara de flesta resor och ärenden – och ger dig friheten att köra fossilfritt. Det betyder att du kan sänka både dina bränslekostnader och din miljöpåverkan.

Hybriddrift

Hybriddrift Våra laddhybrider är utrustade med olika körlägen för att du ska kunna välja hur du vill att bilen ska prioritera driften. Väljer du till exempel HYBRID-läget får du en effektiv kombination av el och förbränning som gör att bilen optimerar förbrukningen på längre resor.

Räckvidd

När man studerar hur folk faktiskt använder sina bilar i dagens samhälle kan man konstatera att majoriteten av alla resor är kortare än 50 kilometer. Det är därför laddhybriderna är ett så intressant och framgångsrikt koncept. Det dagliga användandet kan alltså till stor del ske på 100% eldrift, men vid behov så finns det en bensinmotor som hjälper till.

Säkrare med quattro®

I över 40 år har vår legendariska fyrhjulsdrift – quattro – varit ledande på marknaden. För flertalet av våra laddhybrider är quattro - fyrhjulsdrift standard.

Audi A6 Avant TFSI e

Upptäck nya Audi A6 Avant TFSI e

Just nu finns det sju laddhybrider från Audi ute på marknaden, bland annat vår ikoniska A6 både som Avant och Sedan. Sportiga, bekväma och med utrymmen så att det räcker och blir över.

Audi A6 Avant TFSI e

Våra laddhybrider

 • a3-sb-tfsi-e-2021-n1.png
  Audi A3 Sportback TFSI e

  Möt helt nya laddbara Audi A3 – med progressiv design, kraftfull prestanda och mängder av Audi connect-tjänster. Morgondagens bil är här idag.

  Förmånsvärde: från 2 360 kr/mån
  Frånpris: 401 000 kr

  Upptäck Audi A3 Sportback TFSI e
 • a6limoetron-n1-2020.png
  Audi A6 Sedan TFSI e

  De stora utrymmena kombinerat med de sportiga linjerna gör A6 Sedan till en av våra mest uppskattade bilar. Den är det bästa av två världar.

  Förmånsvärde: från 3 353 kr/mån
  Frånpris: 601 900 kr

  Upptäck Audi A6 Sedan TFSI e
 • a6avantetron-n1-2020.png
  Audi A6 Avant TFSI e

  Tjänstebilsfavoriten som dessutom är en vägvinnande familjebil. A6 Avant är själva definitionen av en Audi: stark, säker, bekväm.

  Förmånsvärde: från 3 402 kr/mån
  Frånpris: 610 000 kr

  Upptäck Audi A6 Avant TFSI e
 • a7-sb-tfsi-e.png
  Audi A7 Sportback TFSI e

  A7 Sportback har kommit att bli en designikon med sina låga, sportiga linjer och breda front. En upplevelse att köra, en upplevelse att åka.

  Förmånsvärde: från 4 729 kr/mån
  Frånpris: 774 300 kr

  Upptäck Audi A7 Sportback TFSI e
 • a8etron-n1-2020.png
  Audi A8 TFSI e

  Flaggskeppet Audi A8 ger dig all tänkbar komfort och otroliga utrymmen. Det är svårt att färdas bättre och bekvämare än så här.

  Förmånsvärde: från 6 111 kr/mån
  Frånpris: 1 147 900 kr

  Upptäck Audi A8 TFSI e
 • A8-L-tfsi-e_2020.png
  Audi A8 L TFSI e

  A8 med ett L efteråt är beteckningen för limousinversionen av vårt flaggskepp. Extra utrymmen, extra finesser, extra allt.

  Förmånsvärde: från 6 410 kr/mån
  Frånpris: 1 197 900 kr

  Upptäck Audi A8 L TFSI e
 • q3-tfsi-e-my2021.png
  Audi Q3 TFSI e

  Den elektrifierande allroundbilen. Populära suven med gott om utrymme, nu elektrificerad med tekniska förbättringar och mer sofistikerad fjädring för förbättrad dynamik.

  Förmånsvärde: från 2 489 kr/mån
  Frånpris: 481 400 kr

  Upptäck Audi Q3 TFSI e
 • q3-sportback-tfsi-e-my2021.png
  Audi Q3 Sportback TFSI e

  Sportig och elektrifierande. Audi Q3 Sportback TFSI e. Med de uttrycksfulla stötfångarna och den coupéliknande taklinjen förmedlar modellen en sportig, dynamisk aura.

  Förmånsvärde: från 2 872 kr/mån
  Frånpris: 513 300 kr

  Upptäck Audi Q3 Sportback TFSI e
 • Q5 TFSI e jellybean.png
  Audi Q5 TFSI e

  Q5 är vår kanske mest klassiska SUV – med kraftfull framtoning, quattro fyrhjulsdrift och sportig interiör. Inte undra på att den är en testvinnare.

  Förmånsvärde: 3 593 kr/ mån
  Frånpris: 623 700 kr

  Upptäck Audi Q5 TFSI e
 • q5-sportback-tfsi-e-2021.jpg
  Audi Q5 Sportback TFSI e

  Denna premium-SUV med coupé-liknande taklinje erbjuder dynamisk prestanda och ger inga utsläpp i helelektriskt läge.

  Förmånsvärde: 3 767 kr/ mån
  Frånpris: 657 200 kr

  Upptäck Audi Q5 Sportback TFSI e
 • q7etron-n1-2020.png
  Audi Q7 TFSI e

  Vår största SUV är ett kraftpaket som kombinerar generösa utrymmen med mängder av säkerhet. Och givetvis med quattro som standard.

  Förmånsvärde: från 5 118 kr/mån
  Frånpris: 902 200 kr

  Upptäck Audi Q7 TFSI e
 • q8etron-2021.png
  Audi Q8 TFSI e

  Ger sportighet en ny innebörd. Med sin kraftfulla laddhybriddrift och sitt fascinerande designspråk är Audi Q8 TFSI e Audis mest progressiva SUV-coupé hittills.

  Förmånsvärde: från 5 420 kr/mån
  Frånpris: 933 100 kr

  Upptäck Audi Q8 TFSI e
Hitta en Audi-återförsäljare
Välkommen in till din närmaste handlare och upptäck Audi.
Sök här
Hitta en Audi-återförsäljarei ditt område