Audi Tjänstebil

Audi som tjänstebil

Under Business by Audi har vi samlat alla våra erbjudanden för dig som är företagskund och kör tjänstebil. Med vår stora elektrifieringsoffensiv på stadig framfart har vi ett brett och generöst utbud av både laddhybrider och elbilar för olika behov. Men vårt erbjudande är såklart omfattande och attraktivt oavsett drivlina och modell – med ett flertal paket att välja bland. Vi anpassar upplägg och finansiering efter just det du behöver och erbjuder svårslagna helhetslösningar, Total cost of ownership (TCO), med serviceavtal och försäkringar. Särskilt intressant för dig som väljer eldrivet.

Business by Audi – smart, enkelt och konkurrenskraftigt.

Connect

Digitala tjänster

Audi connect kopplar ihop dig, din tjänstebil, din smartphone och världen så att du får en smidigare och smartare vardag.

quattro

Lägg till quattro®

Vår berömda quattro fyrhjulsdrift bidrar både till bättre väggrepp, högre säkerhet och mer följsamma köregenskaper. Ett perfekt komplement till din tjänstebil för svenska vinterväglag.

Connect

Vorsprung durch Technik

Alla våra bilar har över 30 assistanssystem som standard för att vi vet att tekniken räddar liv, Upptäck våra system som hjälper förare, passagerare och medtrafikanter.

Filhållningsassistent

Adaptiv farthållare

Få saker är skönare att ha på många, långa körningar än adaptiv farthållare. Bekvämt, säkert och smart.

Populära tjänstebilar

 • A4-Avant_2020.png
  Audi A4 Avant

  Med vår sportiga och flexibla kombi så får du en härlig körupplevelse varje dag – med pigg motor, uppkopplade tjänster och bra förmånsvärde.

  Prisbasbelopp från: 7,8
  Business by Audi-pris från: 369 200 kr

  Läs mer
 • A6-Avant-TFSIe-2021.png
  Audi A6 Avant TFSI e

  En älskad klassiker bland tjänstebilar – av flera skäl. Mycket välutrustad, generösa utrymmen och upp till 65 km elektrisk räckvidd som standard.

  Prisbasbelopp från: 11,9
  Business by Audi-pris från: 564 100 kr

  Läs mer
 • q5-tfsie-my2021-n1.png
  Audi Q5 TFSI e

  Är du sugen på att ha en SUV som tjänstebil, så är Audi Q5 ett givet val. Nu med quattro® fyrhjulsdrift, S line, innovativa assistanssystem och 60 kilometers elektrisk räckvidd.

  Prisbasbelopp från: 12,1
  Business by Audi-pris från: 575 800 kr

  Läs mer
 

Tanka fossilfritt i tjänstebilen

För dig som kör längre sträckor med din tjänstebil kan en dieseldriven Audi faktiskt vara ett steg mot mer förnybar mobilitet. Om du tankar bilen med det syntetiskt förnybara dieselbränslet HVO100 kan bilen köras fossilfritt. Tack vare att bränslet produceras av avfall, restprodukter eller vegetabiliska oljor kan klimatpåverkan minskas.

Flera Audi-modeller med dieselmotor är godkända för att tankas med HVO100. Läs mer om vilka modeller som är godkända för att tankas med förnybara dieselbränslet.

Förmåner

Det finns många skäl att välja Audi som tjänstebil. Tveka inte att höra av dig om leasing, finansiering, kalkyler och annat. Några höjdpunkter:

 • Många klimatsmarta val – både laddhybrider och elbilar
 • Skräddarsydda paketstrukturer och tillvalstjänster efter dina behov
 • Förmånliga garantier, serviceavtal, märkesförsäkring och finansieringslösningar.
Kontakta din återförsäljare för att veta mer
Business Lease

Finansiering

Med Audi Business Lease behövs ingen kontantinsats och du har ett garanterat restvärde. Lägg till serviceavtal och försäkring på en och samma faktura så får du ett enklare bilinnehav.

Business Lease by Audi

Med Audi Business Lease behövs ingen kontantinsats och du har ett garanterat restvärde. Lägg till serviceavtal och försäkring på en och samma faktura så får du ett enklare bilinnehav.

Hitta en Audi-återförsäljare
Välkommen in till din närmaste handlare och upptäck Audi.
Sök här
Hitta en Audi-återförsäljarei ditt område