Tjänstebilar > Kundområde > Audi Sverige

Audi som tjänstebil

Business by Audi kallar vi våra samlade erbjudanden till dig som kör tjänstebil och är företagskund. Vi anpassar upplägg, modeller och finansiering efter hur du vill ha det – med leasing och tillvalstjänster som stämmer med just ditt företags behov. Detta kombinerar vi såklart med garantier, serviceavtal och försäkringar så att allt blir så smidigt som möjligt. Med Business by Audi får du en bil i världsklass samt ett enkelt och smart bilinnehav – till en konkurrenskraftig kostnad.

Connect

Digitala tjänster

Audi connect kopplar ihop dig, din tjänstebil, din smartphone och världen så att du får en smidigare och smartare vardag.

quattro

Lägg till quattro®

Vår berömda quattro fyrhjulsdrift bidrar både till bättre väggrepp, högre säkerhet och mer följsamma köregenskaper. Ett perfekt komplement till din tjänstebil för svenska vinterväglag.

Connect

Vorsprung durch Technik

Alla våra bilar har över 30 assistanssystem som standard för att vi vet att tekniken räddar liv, Upptäck våra system som hjälper förare, passagerare och medtrafikanter.

Filhållningsassistent

Adaptiv farthållare

Få saker är skönare att ha på många, långa körningar än adaptiv farthållare. Bekvämt, säkert och smart.

Populära tjänstebilar

 • A4-Avant_2020.png
  Audi A4 Avant

  Med vår sportiga och flexibla kombi så får du en härlig körupplevelse varje dag – med pigg motor, uppkopplade tjänster och bra förmånsvärde.

  Prisbasbelopp från: 7,5
  Business by Audi-pris från: 354 700 kr

  Läs mer
 • A6-Avant-TFSIe-2021.png
  Audi A6 Avant TFSI e

  En älskad klassiker bland tjänstebilar – av flera skäl. Otrolig komfort, generösa utrymmen och mildhybridteknik som standard. Bland annat.

  Prisbasbelopp från: 12,8
  Business by Audi-pris från: 606 000 kr

  Läs mer
 • q5etron-n1-2020.png
  Audi Q5 TFSI e (Endast lagerbilar)

  Är du sugen på att ha en SUV som tjänstebil, så är Audi Q5 ett givet val. Med quattro® fyrhjulsdrift är den en dröm att äga och köra året om.

  Prisbasbelopp från: 11,7
  Business by Audi-pris från: 543 000 kr

  Läs mer

Förmåner

Det finns många skäl att välja Audi som tjänstebil. Tveka inte att höra av dig om leasing, finansiering, kalkyler och annat. Några höjdpunkter:

 • Många klimatsmarta val – både laddhybrider och elbilar
 • Skräddarsydda paketstrukturer och tillvalstjänster efter dina behov
 • Förmånliga garantier, serviceavtal, märkesförsäkring och finansieringslösningar.
Kontakta din återförsäljare för att veta mer
Business Lease

Finansiering

Med Audi Business Lease behövs ingen kontantinsats och du har ett garanterat restvärde. Lägg till serviceavtal och försäkring på en och samma faktura så får du ett enklare bilinnehav.

Business Lease by Audi

Med Audi Business Lease behövs ingen kontantinsats och du har ett garanterat restvärde. Lägg till serviceavtal och försäkring på en och samma faktura så får du ett enklare bilinnehav.

Hitta en Audi-återförsäljare
Välkommen in till din närmaste handlare och upptäck Audi.
Sök här
Hitta en Audi-återförsäljarei ditt område