Audi Originalservice > Audi Service > Köra och äga en Audi > Audi Sverige

Audi Originalservice

Audi Originalservice.
Audi-kvalitet i all sin enkelhet.

Du valde en Audi för att du vet att kvalitet alltid varar. Och du vet att regelbundet underhåll ser till att din Audi håller formen. Det vet den också, därför håller den själv reda på när det är dags för service. När du lämnar in din bil hos din auktoriserade Audi Serviceverkstad för en Audi Originalservice vet våra utbildade servicemekaniker exakt vad den behöver. Och när du hämtar din Audi kommer den fortfarande att vara 100 % Audi.

 • 1300x551_ASER_P_161054_rgb.jpg
  Audi Originalservice – kvalitet som varar.

  Tack vare vårt flexibla koncept för Audi Originalservice som tar hänsyn till din körstil, körsträcka och bilens ålder vet din Audi själv när det är dags för service. Det gör att din auktoriserade Audi Serviceverkstad kan utföra flera olika servicemoment vid ett och samma verkstadsbesök. Våra utbildade servicemekaniker kan din Audi och använder bara specialverktyg och originaldelar som är anpassade för just din bil. Det innebär högre driftsäkerhet och färre servicetillfällen för dig och din Audi. Dessutom förlängs Audis Mobilitetsgaranti automatiskt. Trygghet och flexibilitet à la Audi.

  Läs mer om Audi Mobilitetsgaranti
 • 1300x551_AOT_DIV_121018.jpg
  Oljebytesservice

  Tid är pengar. Med Audis teknik för flexibel oljebytesservice spar du både och. Din Audi avgör själv när det är dags att byta olja* genom att skapa en körprofil utifrån din personliga körstil och bilens individuella driftförhållanden. När systemet känner att det är dags för ett oljebyte får du veta det via bilens serviceintervalldisplay.

  För Audis g-tron-modeller gäller oljebyte med fasta intervaller – var 12:e månad eller 15 000 km. När det är dags att boka in en oljebytesservice får du en påminnelse i bilens informationsdisplay.

  Vid en oljebytesservice hos din auktoriserade Audi Serviceverkstad används bara Audi Original motoroljor, driftvätskor och komponenter som är utvecklade för att fungera perfekt i och med din Audi.

  *Bytesintervall för byte av motorolja är som mest 24 månader.

  Hitta din Audi Serviceverkstad
 • 1300x551_ASER_P_161049_rgb.jpg
  Inspektionsservice

  Åk tryggt mellan servicetillfällena. Med jämna mellanrum utför din auktoriserade Audi Serviceverkstad en omfattande inspektionsservice på din Audi. Då går vi igenom ett antal kontrollpunkter för att säkerställa att funktionen i din Audi alltid är optimal. Inspektionsservice sker enligt ett fast serviceintervall på 24 månader alternativt 30 000 km beroende på vilket som inträffar först. När det är dags för en inspektionsservice visas det i serviceintervalldisplayen i din Audi.

  Hitta din Audi Serviceverkstad
 • ASER_P_161056_1920x1080.jpg
  Trygg och säker skadereparation

  Våra skadespecialister är alla kvalitetssäkrade skadeverkstäder.

  En skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audis utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.

  Läs mer på Skadespecialist.se
 • Audikort-Visa-2017.jpg
  AudiKort Visa

  Använd AudiKort Visa för att betala din Audi Originalservice. Du samlar poäng på alla köp och du kan dela upp betalningen av servicen helt avgifts- och räntefritt på 12 månader.

  Läs mer om fördelarna med AudiKort Visa