Audi Basservice > Audi Service > Köra och äga en Audi > Audi Sverige

Audi Basservice

Audi Basservice
- originalkvalitet till ett lägre pris.

Vi byggde din Audi för ett långt och hälsosamt liv. Det bästa sättet att visa din Audi omtanke är att ge den regelbundet underhåll, även när den har blivit äldre. För dig som har en Audi av modellår upp till 2012 har vi utvecklat Audi Basservice – ett serviceprogram anpassat för äldre Audi-bilar och som håller samma höga Audi-kvalitet som du är van vid. Skillnaden för dig är ett lägre pris.

 • 1400x840_ASER_P_161014_rgb.jpg
  Audi Basservice.

  Vid en Basservice används bara delar och tillsatser med Audi originalkvalitet och arbetet hos din auktoriserade Audi Serviceverkstad utförs av servicemekaniker som kan din bil. Det garanterar att driftsäkerheten i din Audi alltid är optimal. Det innebär även att din Audi förblir 100 % original. Det är tryggt för dig och bra för din Audis andrahandsvärde.

  Hitta din Audi Serviceverkstad
 • 1300x551_ACA_D_131002.jpg
  Audi Vägassistans ingår

  I Audi Basservice ingår fri Vägassistans under ett år för samtliga Audi-modeller av modellår upp till 2012. Med Vägassistans får du hjälp dygnet runt med bärgning eller starthjälp om din Audi skulle råka ut för ett driftstopp.

  Läs mer om Audi Vägassistans
 • 1300x551_AA8_P_121005.jpg
  Vilka servicepunkter ingår i en Audi Basservice?

  I en Audi Basservice ingår byte av motorolja, oljefilter samt luftfilter, ett antal kontrollpunkter som gäller bilens drift- och trafiksäkerhet samt ett års Audi Vägassistans.

  Detta ingår vid en Audi Basservice
 • 1300x551_ADIV_P_10283.jpg
  Vad kostar Audi Basservice?

  Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen.

  Hitta din Audi Serviceverkstad
 • ASER_P_161056_1920x1080.jpg
  Trygg och säker skadereparation

  Våra skadespecialister är alla kvalitetssäkrade skadeverkstäder.

  En skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audis utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.

  Läs mer på Skadespecialist.se
 • Audikort-Visa-2017.jpg
  AudiKort Visa

  Poäng på alla dina inköp, avgifts- och räntefri delbetalning hos din Audi-återförsäljare, drivmedelsrabatter och kostnadsfri reseförsäkring. Det är bara några av fördelarna som förenklar din vardag med AudiKort Visa.

  Mer om AudiKort Visa