Audi Service > Köra och äga en Audi > Audi Sverige

Audi Service

Audi Service

Din Audi vet själv när det är dags för service. Och vi som byggde din Audi kan den bäst. Hos våra auktoriserade Audi-verkstäder är din Audi alltid i trygga händer. Vi vet nämligen vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv. Därför använder vi bara Audi Originaloljor, -tillsatser och -delar tillverkade enligt exakt samma specifikationer som när din Audi byggdes.
Driftsäkerhet à la Audi helt enkelt.

 • 1300x551_ASER_P_161040_rgb.jpg
  Audi Originalservice

  Kvalitet lönar sig alltid. Audi Originalservice är det smarta sättet att få din Audi att rulla längre mellan serviceintervallerna. Med Audi Originalservice förlängs dessutom Audis mobilitetsgaranti automatiskt.

  Mer om Audi Originalservice
 • 1300x551_carcheck.jpg
  Audi Basservice

  Din Audi är alltid värd att hållas i topptrim. För dig som har en Audi årsmodell fram till 2010 finns Audi Basservice. Samma detaljomsorg och Audi originalkvalitet som du är van vid, bara till ett lägre pris.

  Mer om Audi Basservice
 • 1300x551_ASER_P_161049_rgb.jpg
  Audi Serviceavtal

  Med Audi Serviceavtal är du och din Audi alltid i trygga händer. Du betalar en fast månadsavgift och din Audi servas på en auktoriserad Audi-verkstad av erfarna servicemekaniker. Tryggt och enkelt.

  Mer om Audi Serviceavtal
 • ASER_P_161056_1920x1080.jpg
  Trygg och säker skadereparation

  Våra skadespecialister är alla kvalitetssäkrade skadeverkstäder.

  En skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audis utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.

  Läs mer på Skadespecialist.se
 • myAudi-App_1180x664.jpg
  Låt bilen kontakta din verkstad

  Om du har en Audi som är nyare än 2016, kan du troligen få din egen bils hjälp att sköta den initiala kontakten med din verkstad. Genom Audi Service Request talar bilen om för verkstaden när det är dags att börja förbereda sig för att ta emot dig och din bil samt vad för typ av ärende.

  Starta ett konto hos myAudi, gör inställningarna som krävs, sen sköter bilen och verkstaden resten åt dig. Smidigt va!

  Till myAudi
 • Audikort-Visa-2017.jpg
  AudiKort Visa

  Poäng på alla dina inköp, avgifts- och räntefri delbetalning hos din Audi-återförsäljare, drivmedelsrabatter och kostnadsfri reseförsäkring. Det är bara några av fördelarna som förenklar din vardag med AudiKort Visa.

  Mer om AudiKort Visa