Vindruta > Audi Original Reservdelar > Köra och äga en Audi > Audi Sverige

Vindruta

Originalvindruta från Audi.
Utsikten och säkerheten är standard.

Handen på hjärtat, hur ofta har du tänkt på att vindrutan i din Audi handlar om mer än att bara bjuda på en vacker utsikt? Förutom att en sliten eller sprucken vindruta påverkar säkerheten negativt bidrar vindrutans utformning och montering även till vridstyvheten och krocksäkerheten i din Audi. Med en Originalvindruta från Audi behöver du aldrig kompromissa med säkerheten, den gör att din Audi håller samma säkerhetsstandard som när den lämnade fabriken.

 • 1920x1920_AOZ_Q7_E_141010.jpg
  Det finns många anledningar att välja en Originalvindruta från Audi. Här är fem:

  • Vindrutan i din Audi utgör en del av bilens bärande konstruktion. Dess utformning, kvalitet och montering är därmed avgörande för karossens styvhet och krocksäkerhet.
  • Vindrutan i en modern Audi ger stöd till krockkudden vid en kollision. En korrekt monterad vindruta är därför viktig för att airbag-systemet i din Audi ska fungera optimalt.
  • Många förarassistansfunktioner såsom laser, sensorer och kameror förlitar sig på vindrutan för sin funktion. Därför är det viktigt att ersättningsrutan har exakt samma egenskaper som vindrutan i din Audi när den var ny.
  • En Audi Originalvindruta är tillverkad med extrem precision för att passa just din Audi och dess egenskaper.
  • En Originalvindruta från Audi garanterar att säkerhetssystemen i din bil fungerar och att säkerhetsnivån i din Audi är lika hög som när den lämnade fabriken.