Däck och fälg > Audi Original Reservdelar > Köra och äga en Audi > Audi Sverige

Däck och fälg

Audi Original Däck & fälg
- lämna inte säkerheten åt slumpen.

Däcken på din Audi är viktiga. De är trots allt din bils enda kontakt med vägen och sammanlagt inte mycket större än fyra fotavtryck. Dessutom måste fälgarna på din Audi utstå extrema påfrestningar i tusentals mil utan att deformeras. Det här vet vi på Audi. Därför lämnar varje ny Audi fabriken med däck och fälgar som är optimerade för varje specifik Audi-modell.

Prata med oss när det är dags för nya däck och fälgar till din Audi. Vi vet nämligen vad som passar på din bil. Din Audi-återförsäljare har ett brett utbud av såväl Audi Originalfälgar som premiumdäck från våra globala däckpartners.

 • 750x441_AOZ_DIV_131038.jpg
  Audi Originalfälgar

  Audi Originalfälgar finns för alla modeller och smaker och är utvecklade för att passa perfekt med din Audi. Kvaliteten, precisionen och säkerheten får du på köpet. Det är ju en Audi Orignalprodukt.

  Läs mer
 • 750x441_AOZ_DIV_131039.jpg
  Audi Originaldäck

  Alla däck som originalmonteras på våra Audi-bilar har klarat extremt tuffa uthållighets- och kvalitetstester. Det gör att du kan vara säker på att Audi Originaldäck levererar i alla lägen.

  Läs mer
 • 750x441_AOZ_DIV_131035.jpg
  Prata däck och fälg med proffsen

  Prata med proffsen på din Audi när det är dags för nya däck och fälgar. Vi vet nämligen vad som passar på den. Vi byggde den ju.

  Läs mer
 • 750x441_AOZ_DIV_131044.jpg
  Låt proffsen på din Audi ta hand om hjulbytet

  Dags att skifta hjul på din Audi? Låt oss som kan din Audi göra jobbet åt dig. Vi vet dessutom exakt vilka däck som passar till din bil om när du behöver byta dem.

  Läs mer
 • 750x441_AOZ_DIV_131048_1.jpg
  Däckhotell

  Audi har den perfekta allt-i-ett-lösningen för dina hjul. Vi skiftar och förvarar dina sommar- & vinterhjul korrekt så att både däck och fälgar är i topptrim vid nästa hjulskifte.

  Läs mer
 • 750x441_AOZ_DIV_131048_2.jpg
  Bra att veta om däck

  Här kan du läsa mer om premiumdäcken från Audis däckpartners och hur de är uppbyggda.

  Läs mer
 • Audi_Sommardack_1920x1080_2_.png
  Värt att veta om sommardäck

  Här hittar du nyttiga och bra tips om sommardäck.

  Läs mer