Audi Original Reservdelar > Köra och äga en Audi > Audi Sverige

Audi Original Reservdelar

Audi originaldelar:
100% passform.
100% Audi.

Din Audi är byggd med extrem precision för att samtliga komponenter ska fungera med maximal tillförlitlighet, säkerhet och komfort – mil efter mil. Det ställer även utomordentligt höga krav på de komponenter som en dag ska ersätta de uttjänta originaldelarna. Audi Originaldelar är tillverkade med exakt samma kvalitet och passform som delarna på din Audi när den var ny. De garanterar att din Audi fortfarande är 100 procent original efter verkstadsbesöket. För inget kan vara mer likt originalet än ett original.

Därför får bara en originaldel från Audi kallas Audi Original.

Vi på Audi är kända för vår kvalitetsfilosofi. Det gäller allt vi gör. Därför är våra Originaldelar tillverkade med exakt samma precision, passform och kvalitet som delarna som din Audi tillverkades av.

Här är några av detaljerna som gör en originaldel från Audi till det självklara valet för din Audi:

  • Audi Originaldelar uppfyller högsta tänkbara krav på såväl tillförlitlighet som livslängd.
  • Varje komponent i din Audi måste fungera friktionsfritt. Därför är varje Audi Originaldel optimerad för den modell den är avsedd för.
  • För att få kallas Audi Originaldel måste varje komponent klara våra extremt tuffa uthållighetstester.
  • 100% Audi år efter år. De flesta originaldelar till din Audi går att köpa i upp till 15 år efter att din Audi-modell har slutat tillverkas.
  • En Audi Originaldel är optimerad för just din bil. Det gör det både enkelt och kostnadseffektivt att byta delarna när det väl blir dags.
  • Din Audi Serviceverkstad kan din Audi. De monterar bara originaldelar och använder bara verktyg anpassade för just din bil.
  • En Audi som är 100 % original kommer alltid att vara mer eftertraktad när du en dag ska byta den.
ASER_P_161056_1920x1080.jpg

Trygg och säker skadereparation

Våra Skadespecialister är alla kvalitetssäkrade skadeverkstäder.

En Skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audi’s utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.
Läs mer