Serviceavtal > Audi Service > Audi Service och reparation > Audi Sverige

Audi Serviceavtal
- gör livet med din Audi smidigare

Kör du en Audi har du bestämt dig för att endast yppersta kvalitet är gott nog. Audi Serviceavtal fungerar enligt samma kvalitetsprincip som när vi bygger våra bilar. Med Audi Serviceavtal låter du dem som kan din Audi bäst ge den regelbunden service och underhåll. Du får personlig service av experter och du vet du redan i förväg vad servicen kommer att kosta.

Dessutom kommer din Audi alltid att vara 100 % original vilket gör den en fröjd att både äga och köra, varje gång du sätter dig bakom ratten. Och när du en dag byter din Audi så kommer dess originalskick och kompletta servicehistoria från en auktoriserad Audi Serviceverkstad ge den ett högre andrahandsvärde. Kvalitetsstämpel à la Audi helt enkelt.

1277x718_ASER_P_191022.jpg

Audi Serviceavtal
- Audi-kvalitet med inbyggd trygghet

När du tecknar ett Audi Serviceavtal får du Audi Originalservice för din Audi till en fast månadskostnad. Din Audi servas enligt föreskrifterna på en auktoriserad Audi Serviceverkstad av specialutbildade mekaniker som kan din bil och som bara använder Audi Originaldelar, -vätskor och -tillsatser med garanti på utfört arbete. I och med att du redan i förväg vet vad servicen kommer att kosta slipper du överraskningar i form av oförutsedda kostnader för reparationer och komponentbyten. Enkelt, smidigt och tryggt.
Hitta din Audi-återförsäljare
alt txt

Fördelar med Audi Serviceavtal:

  • Enkel kontroll på kostnaderna för service
  • Fast månadskostnad under hela avtalstiden
  • Din bil repareras med Audi Originaldelar
  • Förlängd Audi MobilitetsGaranti
  • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil

Audi Serviceavtal kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Audi Försäkring - allt på en faktura och betalning per månad.

Hitta din Audi-återförsäljare
883x496_0000s_0003_E-TRON_2020_0975.jpg

Audi Serviceavtal – två nivåer med olika omfattning och innehåll:

Audi Serviceavtal finns i två varianter med olika omfattning: Audi Serviceavtal och Audi Service- och underhållsavtal. Klicka nedan för att läsa mer om vad som ingår i de olika avtalsformerna och vad som skiljer de åt.
Läs mer om Audi Serviceavtal